NOVA SEZONA SAPUNICE IKARDI -NOVINAR: Desilo se u liftu: VANDA: Ja nisam takva žena!
Vanda Nara Ikardi u liftu, Foto: Printscreen/Instagram/wanda_icardi

ju ju

NOVA SEZONA SAPUNICE IKARDI -NOVINAR: Desilo se u liftu: VANDA: Ja nisam takva žena!

Esteves tvrdi da telohranitelj i Vanda imaju dogovor da se vide u Parizu

Objavljeno: 20:48h

Supruga argentinskog napadača Maura Ikardija, Vanda Nara, morala je da se oglasi nakon tvrdnji novinara Dijega Estevesa da je imala aferu sa telohraniteljom Agustinom Longeirom.

Esteves je u jednom noćnom programu "razvezao jezik" i poručio da je između Vande i telohranitelja sve počelo posle jedne zabave koju je organizovala njena sestra Zaira Nara.

1 / 5 Foto: Printscreen/instagram/wanda_nara

- Postali su veoma bliski. Krenulo je od prijateljstva, bio joj je rame za plakanje i ubrzo je sve prešlo u emotivnu vezu. Otišli su na zabavu koju je njena sestra Zaira organizovala za Vandu. Potom se žurka preselila kod Vande u stan, a Agustin je u jednom trenutku završio sam u kupatilu s njom - rekao je novinar i dodao:

- Odjednom se pojavila mokre kose, kao da se tek istuširala. Navodno se ništa nije desilo jer su oboje zaspali, ali se desilo kada su se našli u liftu. Agustin ima avionsku kartu za Pariz. Imaju već dogovor da se vide.

Vanda Nara, Vanda Ikardi
foto: Profimedia

Pomenuti telohranitelj je otkaz dobio onoga trenutka kada se u javnosti prvi put pojavila priča da je imao nešto sa Vandom koja je u međuvremenu poručila:

- Nema potrebe da objašnjkavam da je sve više laži, ali preterano nepoštovanje ne prestaje da me čudi. Nisam takva osoba i nikad nešto takvo nisam uradila. Snalazim se drugačije jer sam drugačija - poručila je Vanda.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.