Ludačka žurka na dočeku olimpijaca: Pesma, bakljada i ponos cele nacije! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

U ČAST NAJBOLJIMA

Ludačka žurka na dočeku olimpijaca: Pesma, bakljada i ponos cele nacije! (FOTO) (VIDEO)

Jedinstveni događaj odvio se ispred Skupštine Srbije gde su naši olimpijci uživali uz pesmu i igru sa publikom
Objavljeno: 23:06h

20:45 - Evo i srebrnih "Orlova", košarkaša Srbije! Histerija pri njihovom izlasku, pesma "Možeš da nam p**iš Klintone" i bakljada.

foto: Printscreen / RTS

- Da ne dužimo mnogo, pre 20 godina bio sam ovde u njihovim patikama. Mnogo sam počastvovan što iza mene stoje ovakvi šampioni. Ovo je sportska elita Srbije - rekao je selektor Aleksandar Đorđević.

foto: Printscreen/RTS

20:40- Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije polako izlazi na binu!

foto: Printscreen/RTS

- Sve vreme boravka u Riju osećali smo ogromnu podršku i ljubavu koju ste nam pružali. Bilo je mnogo lakše ratovati na terenu kad znamo ko je iza nas. Medalja je bila naša želja, velika, ogromna želja, ali ovo je bio vaš san. Hvala vam što smo dosanjali naše snove - rekao je selektor Zoran Terzić.

- Valjda neću zaplakati... Hvala vam na neprospavanim noćima. Nadam se da smo vas barem malo usrećili - rekla je Maja Ognjenović.

20:37 - Evo i Tijane Bogdanović, osvajačice srebrne medalje u taekvondou!

- Dobro veče Srbijo! Hvala vam puno na svemu, na podršci tokom Igara, ovo je stvarno neverovatan osećaj, ne mogu da vam opišem emocije - rekla je Tijana.

foto: Printscreen/RTS

20:34 - Izašli su srebrni kajakaši Srbije, Marko Tomićević i Milenko Zorić.

- Moram vam reći da sam ovo zamišljao mnogo puta u glavi, međutim, ovo je mnogo bolje nego dodela medalja. Tamo smo uzeli srebro, ovde se osećam kao da smo uzeli zlato. Ovo ću pamtiti čitav život, vredelo je posvetiti se ovome zbog dočeka - rekao je Tomićević.

foto: Printscreen/RTS

20:32 - Moj Beograde, ja nisam spremala govor kao Marina. Ja samo želim da vam se zahvalim u ime svih devojaka, što ste bili naš šesti igrač i vetar u leđa. Nikada nismo odustajale, hvala što ste verovali u nas - istakla je Milica Dabović, a onda sa publikom zapevala "Marš na Drinu".

foto: Printskrin/RTS

20:30 - Voljena Srbijo, voljeni Beograde, narode moj! Bili ste mojim košarkašicama i meni motiv u najvažnijoj pobedi. Ona jedna lekovita misao kod najbolnijeg poraza, a naša najveća radost veseliti se večeras sa nama u našoj zemlji. Živela Srbija! - rekla je Marina Maljković.

20:27 - Izlaze košarkašice Srbije!

foto: Reuters

20:25 - Članovi olimpijskog tima Srbije i oni koji nisu uzeli medalju ispraćeni su uz gromoglasne ovacije! Ivana Španović nije tu večeras ali su joj skandirali.

foto: Printscreen / RTS

20:18 - Izlaze prvo takmičari koji, nažalost, nisu uspeli da osvoje odličja. Teniseri nisu tu, opravdano.

foto: Printscreen / RTS

20:10 - Pale se i baklje :)

19:55 - Evo delića atmosfere.

19:50 - Grupa "Miligram" zabavlja publiku dok se čeka izlazak sportista.

foto: Damir Dervišagić

19:42 - Zahvaljujem se za pruženu podršku. Volela bih da pohvalim odličnu atmosferu u timu. Svi su navijali jedni za druge, to je ono što nam je donelo ove medalje. Toliko sam oduševljena zbog svega što je bilo. Hvala vam još jednom - Tijana Bogdanović

foto: Reuters
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.