Vaterpolisti su spremni i ovo je njihova poruka pred finale sa Hrvatskom!
Foto: Reuters

Jedva čekamo!

Vaterpolisti su spremni i ovo je njihova poruka pred finale sa Hrvatskom!

Biće teško, biće 9:1 :)
Objavljeno:

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Živko Gocić rekao je danas da očekuje da će finalna utakmica protiv Hrvatske na Olimpijskim igrama biti pravi vaterpolo spektakl.

- Ko god da je protivnik, finale je finale. Hrvatska je fantastična ekipa i mislim da će biti pravi vaterpolo spektakl. Nadam se da ćemo smoći snage da odigramo još jednu utakmicu na visokom nivou i da će to biti dovoljno za pobedu. Nikad se ne zna, finale je uvek otvoreno. Mi ćemo dati sve od sebe i videćemo zašta će to biti dovoljno - rekao je Gocić novinarima u Rio de Žaneiru.

Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se danas u finale Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, pošto je večeras u polufinalu pobedila Italiju sa 10:8 (3:0, 3:2, 1:0, 3:6).

Protivnik Srbije u finalu biće aktuelni šampion Hrvatska, koja je ranije pobedila Crnu Goru sa 12:8.

- Polufinale je bilo neverovatno. Mnogo smo dobro počeli, bili smo dobro mentalno pripremljeni na čudan kriterijum sudjenja kakav smo očekivali. Nije nas to poremetilo u glavi, ostali smo čvrsti i u odbrani i u napadu i uspeli da, i pored čudnog kriterija sudjenja, održavamo veliko vođstvo - rekao je Gocić.

- Iako je možda spolja izgledalo rutinski, bilo je jako teško da zadržimo sve konce u svojim rukama s obzirom na prljavu i agresivnu igru Italije, na probleme s faulovima... Sve smo to izdržali i priveli utakmicu kraju premda da smo se poslednju četvrtinu i po više obazirali na odbranu. U svakom slučaju, kapa dole za moju ekipu, za velike šampione. Ostaje nam još jedna utakmica - dodao je Gocić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.