Đorđević posle pobede: Jedva sam uspeo da smirim glave i da ih vratim u košarku!
Foto: Reuters

bilo je teško

Đorđević posle pobede: Jedva sam uspeo da smirim glave i da ih vratim u košarku!

Mislim da imamo i pravo i obavezu i ambiciju i želju da se borimo za finale - rekao je Đorđević
Objavljeno: 08:10h

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević kaže da se ekipa neće zadovoljiti plasmanom u polufinale Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru.

- Ovo je dobar rezultat, ali nemojte da mislite da smo mi zadovoljni i da ćemo da stanemo ovde. Mislim da imamo i pravo i obavezu i ambiciju i želju da se borimo za finale - rekao je Đorđević.

Šarić: Igrao sam kao pi*ka! Aca Petrović besan: Sudije su odlučile utakmicu!

- Očigledna je bila tenzija i nervoza sa svih strana. Ovo nije obična utakmica jer utakmice između Srbije i Hrvatske nikada nisu obične i uvek su nešto više od plasmana u polufinale nekog takmičenja. Moj zadatak je bio najteži, da smirim glave i strasti i da ih jednostavno vratim u košarku - dodao je selektor ’Orlova’.

foto: Reuters

Đorđević naglašava da je njegova ekipa u drugom poluvremenu zaigrala bolje. - To smo uspeli da uradimo u poluvremenu. Jako nervozno smo otvorili utakmicu, bez razloga jer utakmica se ne dobija u prvih pet minuta. Posle toga smo krenuli da igramo prepoznatljivu košarku. Mislim da smo se spustili u stav, zaratili odbranom. Oni su izuzetno iskusna i pametna ekipa. Odigrali su jako dobar turnir. Srbija će se za plasman u finale boriti sa reprezentacijom Australije, u petak u ponoć.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.