Veslači oštro opljuvali po uslovima na OI: Voda je zagađena, čekamo posledice! (FOTO)
Foto: Reuters

toksično

Veslači oštro opljuvali po uslovima na OI: Voda je zagađena, čekamo posledice! (FOTO)

Uslovi nisu bili na nivou najveće sportske smotre
Objavljeno: 18:18h

Srpski veslači vratili su se sa Olimpijskih igara nezadovoljni učinkom, a posebno su istakli loše uslove za takmičenje u Rio de Žaneiru.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nenad Beđik i Miloš Vasić u dvojcu bez kormilara zauzeli su četvrto mesto u B finalu, a ukupno 10. Na takmičenju su ih pratili pehovi, pošto im se prevrnuo čamac u kvalifikacijama.

foto: Beta

- Nije teklo onako kako smo se nadali. Imali smo, pre svega, zdravstvenih problema pred odlazak u Rio, što se odrazilo na takmičenje, a posle i peh da smo se prevrnuli u prvoj trci, što se viđa jako retko - rekao je Beđik po povratku u Beograd.

Beđik je kazao da još ne zna koliko ih je prevrtanje koštalo jer, kako je rekao, on i Vasić još čekaju posledice, pošto je voda bila prljava.

- Uslovi su bili možda i jedni od najgorih, na granici otkazivanja takmičenja. Posle našeg prevrtanja su se pobunile jače reprezentacije koje imaju uticaja, pa su počeli da odlažu takmičenja jer je bilo velikih igrača koji su se borili za medalje, a takvi uslovi nikome ne idu u korist - kazao je on.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.