Hrvatska od -20 stigla do drame, ali to je bilo sve što je mogla da uradi! (VIDEO)
Foto: Reuters

Sjajan meč!

Hrvatska od -20 stigla do drame, ali to je bilo sve što je mogla da uradi! (VIDEO)

Brazil imao prednost do dva minuta pre kraja, ali ju je onda ispustio, pa pet sekundi pre kraja vratio
Objavljeno:

Iako su Karioke od poluvremena sve vreme imale vođstvo, Španci su se na dva minuta do kraja približili na jedan posed razlike, a onda su i poveli trojkom sa 64:63!

Brazilci su promašili sledeći napad, Španci pogodili jedno bacanje na minut do kraja, da bi neverovatnom rampom, Pau Gasol zadržao svoj tim u prednosti na 45 sekundi pre završetka meča. Ali, onda je posle prodora Marselinja i promašaja za dva, Markinjos skočio pored nepostojećeg Mirotića, i pogodio za pobedu.

Ljulj je uzeo svoj omiljeni šut, u poslednjoj sekundi, ali kao što je i ceo svet znao da će on probati, tako je znala i reprezentacija Brazila, pa je to osujetila.

Najviše poena u timu Brazila postigao je Marselinjo (11), sledio ga je Markinjos sa 10, a svi igrači koji su igrali osim Rafaela Hetšajmera, upisali su se u strelce, što pokazuje sjajnu timsku igru. Uertas je pored tih 11 poena, upisao i sedam asistencija, pa je na taj način bio pravi arhitekta ove pobede.

Najefikisaniji u timu Španije bio je Pau Gasol, koji je upisao 13 poena, ali je promašio sedam slobodnih bacanja, dok je 11 dodao Serhio Ljulj.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.