Srpski košarkaši složni: To je cena koju treba da platimo! (FOTO)
Foto: Fonet

uče na greškama

Srpski košarkaši složni: To je cena koju treba da platimo! (FOTO)

Dobar stav imaju naši reprezentativci pred meč sa iskusnim Francuzima
Objavljeno: 20:25h

Srpski košarkaški reprezentativci Milan Mačvan i Stefan Marković ocenili su da je poraz od Australije na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru dobra lekcija za ekipu pred nastavak takmičenja.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Poraz je dobra lekcija, pošto je turnir jako dugačak. Australija je odlična ekipa koja ima mnoštvo NBA igrača i kvalitet. Odigrali smo dobro 37-38 minuta i na kraju mislim da je razlika nezasluženo velika, ali to je cena koju treba da platimo i naučimo svoje greške - rekao je Mačvan u Riju.

foto: Fonet

Utakmica je bila ujednačena, ali je Srbija na kraju popustila, dozvolila Australiji da preuzme vođstvo, a onda ostvari i ubedljivu razliku, 95:80.

- Odigrali smo jednu ovakvu utakmicu ranije, protiv Argentine u Kordobi. Igrali jako i čvrsto, znali smo šta nas očekuje, odgovorili smo dobro, kažem, 37-38 minuta, ali na kraju smo poklekli, primili trojku, faul koš i na kraju 15 razlike. Mislim da je to recept kako treba da se igra turnir, i da protiv Francuza već ispravimo greške i da odigramo dobro - rekao je Mačvan.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.