Novakove suze podržavate, a meni ste se smejali! Đokovića čeka sudbina Troickog! (FOTO)
Foto: Reuters, Instagram/lepomirbakic

Imamo Li glupost godine?

Novakove suze podržavate, a meni ste se smejali! Đokovića čeka sudbina Troickog! (FOTO)

Izvesni Lepomir Bakić, poznatiji kao učesnik Farme, drznuo se da kaže da sumnja u to da se najbolji teniser sveta dopinguje
Objavljeno: 16:10h
foto: Fonet
foto: Fonet

Suze Novaka Đokovića posle eliminacije u prvom kolu Olimpijskih igara su obišle svet i ujedinile Srbiju u podršci sportisti koji nam je doneo toliko sreće i radosti.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ipak, jedan od onih koji se našao da kritikuje sve koji su uputili reči podrške najboljem teniseru na svetu, jeste nekadašnji učesnik rijalitija Farma, bivši policajac i bodibilder, Lepomir Bakić.

foto: Pink

On je na svojim profilima na društvenim mrežama uporedio suze prvog reketa planete sa svojim suzama koje je prolio kada je uzeo drugo mesto na takmičenju SAD.

- Danas kad Đoković plače jer nije ušao u finale, on je heroj nacije. Niko mu to ne osporava i ne zamera, što je i normalno, on je veliki sportista, možda i najveći kojeg je Srbija imala, proradila emocija, i on je samo čovek kao i mi… A kada sam ja plakao jer sam bio drugi na "Arnold Clasik" svetskom kupu u Americi svi veliki Srbi i muškarčine su dali sebi za pravo da mi prebace nešto, a dnevna štampa i tabloidi da me razapnu i stave na stub srama, kao da sam ubio čoveka. Sve zato što nisam podoban sistemu i nisam član partije i vlasti, pa eto takva je zemlja čije boje branim i u kojoj živim - započeo je Bakić svoje pismo, a onda se usudio da sumnja u to da se Novak Đoković dopinguje i da će proći kao Viktor Troicki, koji je bio suspendovan zbog sumnje u korišćenje nedozvoljenih sredstava.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.