Poruke Đorđevića iz Južne Amerike ulivaju optimizam svim navijačima reprezentacije! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

uslovi nisu idealni, ali

Poruke Đorđevića iz Južne Amerike ulivaju optimizam svim navijačima reprezentacije! (FOTO)

Selektor kaže da ga raduje što je ekipa kompletna i što će na turniru nastupiti u punom sastavu, bez problema sa povredama
Objavljeno: 22:23h

Košarkaška reprezentacija Srbije nalazi se od ponedeljka uveče u Argentini u kojoj će od petka do nedelje nastupati na pripremnom turniru "Super 4".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Fonet

To će ujedno biti i poslednja provera pred olimpijske igre, a rivali i "Orlovima" biće Francuska 29. jula od 23.00 sata po našem vremenu, Argentina 31. jula od 02:00 i Hrvatska 1. avgusta u 23:00 sata, a selektor Aleksandar Đorđević kaže da se ekipa polako prilagođava uslovima na Južnoameričkom kontinentu.

- Posle dugog putovanja polako se navikavamo na vremensku razliku i ovdašnje vremenske uslove. Dosta je hladno i u dvorani gde treniramo, tako da ne mogu da kažem da su uslovi idealni, ali isto je i ostalim reprezentacijama. Posle priprema na Kopaoniku, trebaće nam vremena da uđemo u ritam utakmica, ali ovaj turnir će biti pravi način da to uradimo. Igraćemo protiv tri veoma jaka protivnika koji će konkurisati za osvajanje medalja na Olimpijskim igrama. U interesu nam je da igramo što jače pripremne utakmice, jer znamo šta nas čeka u Riju, gde ćemo učestvovati na veoma ujednačenom Olimpijskom turniru – kaže Aleksandar Đorđević.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.