Šta kaže Divac na to što Novak neće da nosi srpsku zastavu na Olimpijskim igrama? (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Zna i koliko medalja očekuje

Šta kaže Divac na to što Novak neće da nosi srpsku zastavu na Olimpijskim igrama? (FOTO)

Predsednik OKS-a je govorio o predstojećem najvećem sportskom događaju na svetu
Objavljeno:

Srpski olimpijci koji će predstavljati našu zemlju na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru družili su se sa predstavnicima medija u bašti Olimpijskoj komiteta Srbije. Tom prilikom je predsednik OKS, Vlade Divac, poželeo sportistima da ih tokom pripremnog perioda prati sreća i da budu dobrog zdravlja i izbegnu povrede pred najveći sportski događaj na svetu.

foto: Profimedia
Takođe prvi čovek srpskog olimpizma se osvrnuo i na nedavnu izjavu Novaka Đokovića da neće nositi barjak Srbije na otvaranju Igara. Novak rešio nesuglasice sa Berdihom, a zbog jedne stvari će se suprotstaviti svim Srbima! - Poštovaćemo želju Novaka Đokovića, a sportista koji bude bio izabran sigurno će biti na nivou nekoga ko bi trebalo da nosi zastavu. Ne znamo još ko će nositi zastavu. Sportska komisija na čelu sa Milicom Mandić predložiće sportistu koji bi trebalo da bude barjaktar, pa ćemo odlučiti - rekao je Divac.
foto: Saša Pavlić Koky
Srbiju će za sada u Riju predstavljati ukupno 83 sportista, a Divac je upitan da prokomentariše koliko medalja očekuje da oni osvoje. - Imamo 83 kvalifikovanih, ja bih voleo 83 medalje. Šalim se, nezahvalno je govoriti. Sportisti su u protekle dve godine ostvarili sjajne rezultate, imamo puno poverenje u njih, pa ćemo videti. Očekujemo da se još nekoliko sportista kvalifikuje: teniseri, atletičari, ako Bog da košarkaši.
foto: Saša Pavlić Koky
(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.