Divne vesti: Kvalifikacioni turnir za OI definitivno u Beogradu, a u dresu Orlova NBA centar! (VIDEO)
Foto: Dragana Udovičić

odličan razvoj situacije

Divne vesti: Kvalifikacioni turnir za OI definitivno u Beogradu, a u dresu Orlova NBA centar! (VIDEO)

Put na medalju u Rio De Žaneiru sigurno počinje u Beogradu, a Aleksandar Đorđević će verovatno na raspolaganju imati sjajnu peticu
Objavljeno:

Predsednik KSS Dragan Đilas izjavio je da je izuzetno važno što su razrešene sve dileme oko organizacije kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre u Beogradu. - Najvažnije je da se kvalifikacioni turnir igra u Beogradu, kako je i planirano. Na sastanku u Dablinu prihvaćen je naš stav i suspenzija je stavljena van snage. FIBA prati dešavanja po ovom pitanju i očekujem da će doći do rešenja dva Borda i da neće biti sankcija za Evropsko prvenstvo - rekao je Đilas na konferenciji za medije u Kući košarke.

foto: Beta
On je takođe otkrio da postoje velike šanse da Boban Marjanović zaigra u KOMBANK areni. - Marjanović ima specifičan status jer San Antonio može da mu ponudi ugovor tek 1. jula. Pričali smo sa njegovim menadžerom za Evropu, našli smo način da platimo osiguranje i on bi mogao da bude prvi koji je na taj način osiguran, a da igra za reporezentaciju. Selektor je pričao sa njim i on je spreman da igra. Francuzi imaju pet košarkaša u toj situaciji, a samo je Batum voljan da igra kvalifikacije - rekao je Đilas. Kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre održaće se od 4. do 9. jula u Beogradskoj areni. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.