Spremni da brane boje Srbije: Teodosić otkrio zašto Srbi igraju za reprezentaciju!

To ih čini jačima

Spremni da brane boje Srbije: Teodosić otkrio zašto Srbi igraju za reprezentaciju!

Srpski plejmejker je u intervjuu za sajt FIBA pričao o predstojećem kvalifikacionom turniru za OI
Objavljeno:

Kapiten srpske reprezentacije Miloš Teodosić otkrio je koji je njegov najveći san i zašto uživa da igra za nacionalni tim. Najbolji košarkaš van NBA, kako su ga proglasili Amerikanci, govorio je u intervjuu FIBA o predstojećim kvalifikacijama za Olimpijske igre i tom prilikom je rekao da mu je san da sa nacionalnim timom igra na najvećem sportskom događaju na svetu.

- Kvalifikacioni turnir je odlična prilika za sve timove koji žele u Rio. To je san jedne generacije, jer mi nikada nismo igrali na tom takmičenju. Stalno razmišljamo o tome i svesni smo da nećemo imati vremena za odmor, ali spremni smo. Odmah kad završimo sa obavezama u klubu idemo u reprezentaciju. Spremni smo da branimo boje Srbije - rekao je Teodosić. Srpski košarkaš se osvrnuo i na to da bi Beograd mogao biti domaćin jednog od kvalifikacionih turnira.
- To bi bilo odlično. Znam koliko ljudi u Srbiji vole košarku, a mi bismo kao domaćini imali velike šanse da se izborimo za odlazak u Rio - izjavio je plejmejker CSKA koji je rekao i da sportisti u Srbiji ne igraju za reprezentaciju zbog nagrada. - Igranje u nacionalnom timu pomaže u razvoju igrača, uliva sigurnost. Uživam kada igram za Srbiju i meni je to pomoglo da postanem odlučniji, posebno što na velikim takmičenjima pravimo dobre rezultate. Te stvari nas čine jačima. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.