KO KAŽE DA SRBI NEMAJU VELIKO SRCE: Na Sportskom bazaru je bio odličan provod, ja sam bio i izašao s osmehom na licu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Espreso

mnogo ste propustili

KO KAŽE DA SRBI NEMAJU VELIKO SRCE: Na Sportskom bazaru je bio odličan provod, ja sam bio i izašao s osmehom na licu! (FOTO) (VIDEO)

Za sledeći put da znate, kada Jovan Simić organizuje neku humanitarnu akciju, odbavezno da je posetite. Izdvojite malo, a srce vam bude prepuno
Objavljeno:
foto: Espreso

Najbolje su išle majice sa likom Nikole Tesle i vaterpolo kapicom na glavi, a najbolji srpski plivač, Milorad Čavić nije skidao osmeh sa lica dok se družio sa fanovima.

- Svako ko je došao večeras, došao je sa željom da pomogne. Ljudi kucaju poruke cele večeri, jer svesni smo da ne može svako da izdvoji sto evra, ali da pošalju po pet-deset poruka mogu svi. Biće sve bolje i bolje, tek je počelo veče, svi ovde žele da pomognu. Kada bi svi jednom nedeljno poslali po jednu poruku, zaista ne bi bilo problema. Svako da izdvoji pet minuta svog vremena dnevno da pomogne nekom drugom to je zaista lep gest. Pomoći će i drugom i sebi. Meni je lepši život što mogu da pomognem drugima. Džon Kenedi je rekao "ne razmišljajte šta vaša zemlja može da uradi za vas, već šta vi možete da uradite za svoju zemlju". I ja isto tako mislim, volim da mislim na druge i voleo bih da kažem da verujem da svako ko se pojavio večeras isto tako razmišlja - poručio je Milorad Čavić koji je doneo dve svoje kapice iz plivačke karijere sa svojim potpisom.

foto: Espreso

Štandovi Fudbalskog i Košarkaškog saveza bili su jedan preko puta drugog. Na jednom su bile izložene trenerke i oprema fudbalskih reprezentativaca Srbije gde se u ulozi prodavca našao trener golmana nacionalnog tima, Radiša Ilić, a društvo mu je pravila još jedna legenda među stativama, Ivica Kralj, dok je dresove i drugu stvari miljenika nacije, košarkaša, prodavao Igor Rakočević.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.