PREMINULA SNEŽANA PANTIĆ JE NEŽNIM REČIMA OPISALA LJUBAV SA BIVŠIM GOLMANOM PARTIZANA! NATERAĆE VAM SUZE NA OČI!
SNEŽANA PANTIĆ, DEVOJAČKO PERIĆ PREMINULA JE U 44. GODINI, Foto: Dado Đilas

tuga

PREMINULA SNEŽANA PANTIĆ JE NEŽNIM REČIMA OPISALA LJUBAV SA BIVŠIM GOLMANOM PARTIZANA! NATERAĆE VAM SUZE NA OČI!

Miljenik navijača Partizana Đorđe Pantić proživljava sigurno najteže trenutke u životu, s obzirom da mu je žena preminula.

Objavljeno: 15:21h

Snežana Pantić, devojačko Perić preminula je u 44. godini. Svoju ljubav sa bivšim golmanom Partizana, koji će ostati uvek u srcima Partizana nakon odbrana u Ligi šampiona sa Real Madridom, Snežna je pričala sa puno ljubavi i nežnosti.

Poznato je od čega je preminula.

- U vreme kada se mnogi brakovi raspadaju i sve manje mladih ljudi veruje u ljubav, nas dvoje uživamo u idiličnoj vezi koju su ojačali svi problemi s kojima smo se susreli tokom skoro pet godina zajedničkog života.

1 / 4 Foto: Printscreen Youtube

Sada, kada nam se život u potpunosti stabilizovao, a Đoletu ponovo krenulo na profesionalnom polju, ubiremo plodove sreće koju smo zaslužili.

Ne varamo jedno drugo, ne svađamo se na javnom mestu, a povukli smo se i iz medijskog života jer nam je naš mali svet dovoljan. Najvažnije mi je što imam njih dvoje i ništa mi više od toga nije potrebno.

Trenutno ne planiramo još dece, ali ako se to desi, sigurna sam da našoj sreći neće biti kraja – ispričala je tada Snežana.

Inače, Suzana je Snežana Perić-Pantić, naša poznata karatistkinja i supruga nekadašnjeg golmana FK Partizan Đorđa Pantića, koja je preminula u 43. godini.

Pre nekoliko dana je primljena u bolnicu, ali je nažalost izdahnula, uprkos velikoj borbi lekara.

Espreso/Blicsport


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.