Srbijo, upoznaj budućeg boks šampiona koji lema kao Tajson i bez jedne ruke! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

S njim niko ne izdržava ni rundu

Srbijo, upoznaj budućeg boks šampiona koji lema kao Tajson i bez jedne ruke! (VIDEO)

Bili smo u teretani na Vračaru, a ono što smo tamo doživeli retko gde može da se vidi. Toliko emocija, razigrane dece, znoja i osmeha... I jedna posebna priča
Objavljeno: 17:02h

Po završetku takmičarskih dana, odlučio je da se okrene pomaganju deci u kojoj vidi mladog sebe, ali i onoj kojoj je pomoć najpotrebnija, deci sa posebnim potrebama, ali i nekoj sa fizičkim "nedostacima"! Zato je sa svojim bratom otvorio BK Braća Ribać, i tada je prava mala borilačka bajka počela!

foto: Filip Plavčić

Mi smo to morali da vidimo svojim očima i da prenesemo vama, kako biste videli da nikada u životu ne treba da kažete - JA ODUSTAJEM!

Otišao sam da učim aikido, a završilo se tako što su me devojke razmazale po strunjačama! (VIDEO) (FOTO)

Bili smo na Vračaru, u teretani na Bulevaru Kralja Aleksandra, a ono što smo tamo doživeli, retko gde može da se vidi! Toliko lepih emocija, razigrane dece, znoja, utrošene energije, a sve sa glavnim ciljem - da se mladi upute prema pravim vrednostima, a sklone sa pogrešne strane ulice...

foto: Filip Plavčić

Oduševljeni smo svime što nam je gospodin Ivan ispričao, a posebno nas je zadivio mladi bokser Srđan Miković, koji želi da se oproba i u brazilskom džiu-džicu, i u MMA! A, zašto nam je baš on bio interesantan?

Ispovest srpske košarkašice: Predsednik kluba hteo da ima seks sa njom, a ona je rekla ne! Posledice su bile pogubne!

Srđan ima jedan nedostatak! Nema levu podlakticu... Kada je bio mlađi, još uvek klinja, taj "hendikep" mu je oduzimao mnogo toga!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.