Otvoreno pismo Vanji Udovičiću: Zašto ste precrtali najstarije sportsko društvo u Srbiji! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

Otvoreno pismo Vanji Udovičiću: Zašto ste precrtali najstarije sportsko društvo u Srbiji! (FOTO) (VIDEO)

Sadašnja uprava, koja je od prethodne nasledila milionske dugove, od 2013. godine više puta je molila za prijem sve nadležne institucije ali za ovo sportsko društvo niko nije imao sluha
Objavljeno: 21:30h

Iako je sportsko društvo Radnički u aprilu proslavilo 96 godina postojanja i iznedrilo preko 300 reprezentativaca koji su osvojili 20 medalja na olimpijadi, 51 medalju na evropskom i 29 medalja na svetskim prvenstvima, već nekoliko godina prolazi kroz najteže trenutke u svojoj istoriji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sadašnja uprava, koja je od prethodne nasledila milionske dugove, od 2013. godine više puta je molila za prijem sve nadležne institucije ali za ovo sportsko društvo niko nije imao sluha.

Igrači kluba koji je stvorio srpsku košarku učinili Espreso najponosnijom redakcijom u Srbiji! (FOTO)

Odgovori nisu stizali ni od Ministarstva za omladinu i sport, na čelu sa gospodinom ministrom Vanjom Udovičićem, koji je u sredu tokom svog gostovanja na televiziji sa nacionalnom frekvencijom (Jutarnji program TV PINK) i pitanje voditeljke da li je upoznat sa trenutnom situacijom sportskog društva Radnički,izneo niz neistina zbog kojih prvi put pomenutom ministru želimo da se obratimo i javno.

PRIPREMA ZA SPORTSKE I ŽIVOTNE UTAKMICE: Mini liga košarke za mališane BKK Radničkog! (FOTO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.