Zaradio je 15 miliona dolara sakupljajući loptice za golf! Da li mu verovati? (FOTO) (VIDEO)

NEVEROVATNA PRIČA

Zaradio je 15 miliona dolara sakupljajući loptice za golf! Da li mu verovati? (FOTO) (VIDEO)

Glen Berger tvrdi da se obogatio na način koji nikada nikome nije pao na pamet
Objavljeno:

Svako od nas je sigurno barem jednom u životu smišljao način kako da se obogati na brzinu ili šemu po kojoj će za kratko vreme zgrnuti milione. E, pa momak po imenu Glen Berger je izgleda pronašao način za to i to neverovatan. Barem kako on tvrdi. On tvrdi da se obogatio od skupljanja loptica za golf. Berger je tokom prethodnih 14 godina obilazio golf terene širom Floride tražeći i skupljajući loptice koje su golferima upadale u jezera koja se nalaze na terenima.

Printscreen/Youtube/Caters TV
Prema njegovoj priči on je na godišnjem nivou uspevao da pronađe i sakupi između 1,3 i 1,7 miliona loptica godišnje, a onda ih prodavao nazad klubovima ili drugim distributerima nakon što bi ih ponovo obradio i spremio za novu upotrebu. On je loptice prodavao po ceni od dolar i tvrdi da je u tom periodu uspeo da zaradi neverovatnih 15 miliona dolara.
Printscreen/Youtube/Caters TV
Iako ova njegova priča deluje kao istinita i moguća, pomalo je i za nepoverovati, jer postoje određeni nedostaci u njoj. Prvo što moramo znati da se loptice posle 24 sata provedenih u vodi deformišu, ali je to uspeo ponovnom obradom da objasni. Međutim, možda i najveći problem jeste njegova tvrdnja da je godišnje uspevao da sakupi toliki broj njih, što znači da je na dnevnom nivou morao da pronađe i sakupi oko 3.900 loptica i da radi svakog dana u godini. Mada sa druge strane, ako nešto znamo, to je da golferi ubacuju loptice u jezera veoma često.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.