138 utakmica za dva dana u čast legende srpskog hokeja! (FOTO)
Foto: Promo

Dođite u pionir

138 utakmica za dva dana u čast legende srpskog hokeja! (FOTO)

Partizan organizuje turnir za najmlađe iz Srbije, Mađarske, Hrvatske, Bugarske, BiH i Slovenije
Objavljeno:

Hokejaški klub Partizan organizuje drugi međunarodni Memorijalni turnir Mirko Holbus, u znak sećanja na svog dugogodišnjeg igrača i predsednika kluba, koji je nastupao i za reprezentaciju Jugoslavije na Olimpijskim igrama u Insbruku 1964. i Svetskom šampionatu 1961. godine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na turniru će učestvovati preko 300 dečaka i devojčica, a pored domaćih ekipa iz Beograda,Novog Sada i Subotice (Partizan, Crvena zvezda, NS Stars, Spartak), nastupiće i klubovi iz Mađarske (MAC i KMH), Bugarske (NSA i Slavija), Hrvatske (Mladost), BiH ( Vukovi) i Slovenije (Bled).

foto: Promo

Turnir se igra u dve konkurencije, do osam i do deset godina starosti. Biće odigrano ukupno 138 utakmica, a pored dešavanja na ledu, za decu je organizovano je i druženje.

Svečano otvaranje turnira je u subotu u 13 časova, a utakmice se igraju u subotu od 8 do 19:50, a u nedelju od 9 do 16 sati.

foto: Promo

Hokejaški klub Partizan poziva sve ljubitlje najbržeg kolektivnog sporta da tokom vikenda dođu u dvoranu Pionir i uživaju u ovom lepom događaju. Ulaz u je slobodan.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.