OLIMPIJSKI PRVAK OPET IZNENADIO ITALIJU: Dok on uživa sa vrelom manekenkom, bivša i sin čekaju njegov poziv! (FOTO)
Foto: Profimedia

zaboravio ih

OLIMPIJSKI PRVAK OPET IZNENADIO ITALIJU: Dok on uživa sa vrelom manekenkom, bivša i sin čekaju njegov poziv! (FOTO)

Maleni Džeremi planira krenuti očevim stopama pošto već neko vreme trenira sa Marselovim prvim trenerom

Objavljeno:

Italijan Marsel Džejkobs je iznenadio celu sportsku javnost osvajanjem zlata u trci na 100 metara na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Nakon toga je najavio da se neće takmičiti do kraja godine, a možda je razlog i nesređen privatni život iako je već neko vreme u srećnoj vezi sa Nikol Dazom.

Marsel Džejkobs
foto: EPA/Franck Robichon

Naime, bivša devojka italijanskog sprintera Renata je još u šoku zbog ponašanja olimpijskog prvaka i njegovog odnosa prema sinu.

- Za sve one koji me konstantno pitaju da li je Džeremi (sin) na odmoru sa ocem Marselom, odgovor je da nije. Štaviše, još čekamo njegov poziv od povratka iz Tokija - napisala je Renata.

Inače, Džeremi je sin iz njihove veze koja očigledno nije okončana baš na najlepši način jer je Renata odmah po osvajanju zlata krikovala 26-godišnjaka s porukom da mora biti brižniji otac.

Maleni Džeremi planira krenuti očevim stopama pošto već neko vreme trenira sa Marselovim prvim trenerom.

U međuvremenu, Džejkobs, koji ima američko poreklo preko oca, uživa na odmoru sa sadašnjom devojkom Nikol. Ovaj par ima već dvoje dece. Entoni se rodio 2019., a Megan godinu kasnije. Svoju svadbu planiraju za sledeće leto.

Sprinter je angažovan u sportskoj grupi državne policije pod nazivom Fjame Oro i obično zarađuje 1.300 evra mesečno.

Međutim, zbog podviga ostvarenog na Olimpijskim igrama, Italijan će preko noći postati milioner jer će mu prema računici stručnjaka za marketing zlato doneti zaradu od 5 miliona evra.

U narednom periodu najpoznatiji brendovi će želeti da Džejkobs postane njihov zaštitni znak, verovatno će potpisati ugovor i sa kompanijama za zdravu ishranu, a da se ne pominju česta gostovanja na televiziji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.