TERZIĆ JASAN: Nismo spremili utakmicu na pravi način, idemo po bronzu!
Foto: EPA/Sedat Suna

samo jako

TERZIĆ JASAN: Nismo spremili utakmicu na pravi način, idemo po bronzu!

Odbojkašice Srbije će meč za bronzu na Olimpijskim igrama u Tokiju igrati protiv poraženog iz meča Brazil- Južna Koreja

Objavljeno:

Selektor odbojkašica Srbije Zoran Terzić ocenio je danas da je njegova ekipa odigrala slabo u meču polufinala Olimpijskih igara u Tokiju protiv SAD, kao i da su napravljene greške u pripremi meča.

- Desio nam se jedan od onih dana kada ništa ne ide, i kada ekipa zaista igra slabo. Očigledno je da se možda nismo pripremili na pravi način za ovu utakmicu i te neke greške koje smo napravili u pripremi, ne mislim taktički, sigurno moramo da ispravimo za ono što sledi, odnosno utakmicu za bronzanu medalju - reako je Terzić, a preneo Odbojkaški savez Srbije.

Srpske odbojkašice izgubile su sa 3:0 u setovima od Amerikanki, a selektor je rekao da nemaju "prevelikog razloga da budu tužni", jer nisu imali šansu da tu utakmicu preokrenu.

- Amerikanke su naravno igrale odlično, vidi se da su bile veoma motivisane da nas pobede. Verovatno pamte onaj duel iz Rija i odigrale su dobro u svim elementima, pogotovo u odbrani, tako da sve čestitke na pobedi - izjavio je Terzić.

Odbojkašica Milena Rašić rekla je da im poraz nije pao lako, jer su želele da se nadju u finalu Igara, ali da ih čeka borba za treće mesto u kojoj će ići "na sve ili ništa".

- Jesmo tužni, jeste nam žao i razočarani smo, ali preostaje nam borba za medalju prekosutra i daćemo sve od sebe i to možemo da obećamo da ćemo ići na sve ili ništa u borbi za treće mesto i da se na kraju ipak okitimo nekom medaljom - istakla je Rašić.

Korektor reprezentacije Tijana Bošković ocenila je da je želja za pobeodm postojala, ali da igra nija bila onakva kakva je trebalo da bude.

- Ali nećemo da očajavamo, potrudićemo se da skupimo energiju i da odigramo tu utakmicu za bronzanu medalju najbolje što možemo. Zaista verujem da će sve biti okej i da ćemo ovaj turnir završiti pobedom - rekla je ona.

Odbojkašice Srbije će meč za bronzu na Olimpijskim igrama u Tokiju igrati protiv poraženog iz meča Brazil- Južna Koreja, u noći između subote i nedelje u 2.00, po srednjeevropskom vremenu.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.