NA MESTU NA KOM SVAKI SRBIN PLAČE: Andrea Jelić će ponovo navući OLUJU NA SEBE!
Foto: Profimedia

šta reći

NA MESTU NA KOM SVAKI SRBIN PLAČE: Andrea Jelić će ponovo navući OLUJU NA SEBE!

Jelić se, otkako se vratila kući, počela da se okreće svakodnevici pa je tako viđena i na koncertu Marka Perkovića Tompsona u Drinovcima

Objavljeno: 18:51h

Matea Jelić vratila se u Hrvatsku pre nekoliko dana sa zlatnom olimpijskom medaljom oko vrata. Svečano je dočekana po sletanju u Zagreb, potom i u Splitu, a sad se odmara u rodnom Kninu.

U razgovoru za N1 utvrdila je da se utisci o napravljenom uspehu u Tokiju još nisu slegli.

- Toliko je ljudi tu uz mene, čestitaju, izlaze iz automobila da bi mi čestitali… Sretna sam, ali vreme je za trenirati. To sam ja, to je deo mene. Ne mogu reći da je bilo lako, da sam to očekivala, ali cijelo vrijeme sam to imala u glavi i sanjala sam o tome. Ne mogu reći da mi je previše čudno, ali zahvalna sam. Ne mogu reći da sam bila sigurna, ali vjerovala sam, uvijek sam dala sve od sebe - rekla je Jelić o osvojenom zlatu s olimpijskog taekwondou turnira.

Matea Jelić
foto: EPA/Diego Azubel

Jelić se, otkako se vratila kući, počela da se okreće svakodnevici pa je tako viđena i na koncertu Marka Perkovića Tompsona u Drinovcima, a morala je i da odgovara na Instagramu na ružne komentare koji su usledili nakon njene izjave po osvajanju zlata da doček u Kninu želi povezati s proslavom Oluje.

- Nisu bile upućene samo meni, nego i cijeloj obitelji. Radi njih mi nije svejedno. Roditelji su to prijavili, rekli da ne brinem o tome, da će sve biti dobro. Pokušavam ne misliti na to - prokomentirala je što se događa i potvrdila da će biti jedna od podizačica hrvatske zastave na svečanoj obeleževanju Oluje.

- Jučer su mi rekli da sam pozvana… Nikad to ne bih odbila. Velika mi je čast - poručila je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.