Hamilton objasnio zašto ima više pratilaca na društvenim mrežama od drugih vozača!
Foto: Fonet

jasan razlog

Hamilton objasnio zašto ima više pratilaca na društvenim mrežama od drugih vozača!

Hamilton je pre trke u Japanu, 9. oktobra napustio konferenciju za medije pošto su ga novinari kritikovali jer je tokom izjava stalno slikao sebe i kolege vozače i fotografije odmah postavljao na društvene mreže
Objavljeno:

Aktuelni šampion Formule 1 vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je danas da neće prestati da se zabavlja i da planira da i dalje koristi mobilni telefon na konferencijama za medije. Hamilton je pre trke u Japanu, 9. oktobra napustio konferenciju za medije pošto su ga novinari kritikovali jer je tokom izjava stalno slikao sebe i kolege vozače i fotografije odmah postavljao na društvene mreže.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Hamilton je u izjavi za Asošiejted pres rekao da će najverovatnije imati telefon u ruci i slikati se tokom konferencije za novinare uoči trke za Veliku nagradu SAD u Ostinu u Teksasu. - To je dobra prilika da pokažem moj dobar izgled i da se zabavim. Moj mobilni telefon će verovatno biti pored mene, videćemo. Sigurno ću napraviti nekoliko slika - rekao je trostruki svetski šampion. Hamilton je dodao da voli da snima fotografije tokom konferencija za medije kako bi ih pokazao svojim prijateljima i pratiocima na društvenim mrežama. - Oni ne znaju kako izgleda sedeti sa drugim vozačima u sobi sa svim tim kamerama. To nikada neću da promenim... Zbog toga imam najviše pratilaca medju vozačima - rekao je aktuelni svetski prvak. Četiri trke pre kraja Hamilton u generalnom plasmanu zaostaje 33 boda za klupskim kolegom Nikom Rozbergom. - Verujem da ću se zabaviti. Volim spontanost. Ne znate šta može da se dogodi. Nadam se poštenoj i dobroj zabavi. Ja sam ono što jesam. Neću promeniti stvari koje radim - rekao je Hamilton. Trka u Ostinu na programu je u nedelju od 21 čas.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.