KO JE ŠAMPION SRBIJE U KLAĐENJU?
Foto: Maxbet

pobednika čeka velika nagrada

KO JE ŠAMPION SRBIJE U KLAĐENJU?

Trka za 2.000.000 i dalje traje!

Objavljeno: 10:05h

Sportska groznica i dalje traje, a pred nama je još samo šest dnevnih zadataka do proglašenja šampiona! Još uvek imaš priliku da ispuniš dnevni zadatak na www.maxbet.rs, pogodiš najveću kvotu i osvojiš jednu od dnevnih nagrada, dok pobednika svih dnevnih pobednika očekuje nagrada od čak 2.000.000 dinara!

Ulazak u samu završnicu uzbudljivog nagradnog takmičenja obeležavamo velikom MaxBet turnejom po Srbiji, koju smo sa nestrpljenjem iščekivali. Startovali smo 3. jula u Novom Sadu, gde smo se povodom četvrtfinala Evropskog prvenstva u fudbalu EURO 2020 družili sa tročlanom MaxBet komisijom u sastavu Pilja, Fata i Skuni, našim burazzerima Keckom, Danielom i Strajom, dobitnicima dnevnih nagrada i brojnim ljubiteljima sporta i dobre zabave.

Kladioničari, Maxbet kladionica
foto: Maxbet

Vuk Miškov, jedan od naših dnevnih dobitnika iz Novog Sada, podelio je tom prilikom svoje utiske o učešću u velikom MaxBet nagradnom takmičenju:

“Zadatak, kao i nagrada od 200.000 su me "pogurali" da odigram tu igru. U početku nisam verovao da mogu da osvojim nagradu, ali kako je vreme odmicalo i dok sam pratio rezultate delovalo mi je sve realnije da tiket prođe za početak. Poslednjih 10 minuta nisam smeo da pratim, srećom mreže su mirovale, tiket je prošao, a kada sam sutra video da sam i dnevni pobednik morao sam da propisno proslavim!”

Kladioničari, Maxbet kladionica
foto: Maxbet

Vuk ističe da voli da igra zbog dobre zabave i razonode, što mu je MaxBet takmičenje i omogućilo, a u narednom periodu fokus će mu biti na košarci i NBA ligi, uz ostale najpopularnije sportove - fudbal, tenis, pa čak i bejzbol.

Kladioničari, Maxbet kladionica
foto: Maxbet

MaxBet karavan nastavlja dalje, pa ćemo tokom polufinala 6. i 7. jula biti u Beogradu (u Zemunu u Beogradskoj 16 i Kolarčevoj ulici u centru grada), dok povodom velikog finala 11. jula organizujemo celodnevnu žurku u dva MaxBet lokala u Nišu - Kalča i Maršal. Očekujemo te na sjajnim druženjima uz nagrade, poklon vaučere, bonuse dobrodošlice za novoregistrovane igrače i još mnogo zanimljivog sadržaja.

Kladioničari, Maxbet kladionica, Hostese kladionice Maxbet
foto: Maxbet

Pridruži se velikoj MaxBet avanturi i možda se ispostavi da baš ti imaš srce šampiona!

(Espreso/Maxbet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.