KREĆE BARAŽ ZA SVETSKO: Srpkinje spremne za Slovakinje - Iako smo favoriti, ne smemo ih potceniti!
Foto: EPA/Franck Robichon

Rukomet

KREĆE BARAŽ ZA SVETSKO: Srpkinje spremne za Slovakinje - Iako smo favoriti, ne smemo ih potceniti!

Ženska rukometna reprezentacija Srbije sutra gostuje reprezentaciji Slovačke u prvom meču baraža za Svetsko prvenstvo, koje se ove godine održava u Španiji

Objavljeno:

Rukometašoce Srbije kreću borbu za odlazak na Svetsko prvenstvo. Na redu je baraž za Slovakinjama, a pred ovaj duel srpska rukometašica Kristina Liščević istakla je da Slovačka nije ni malo lak protivnik.

- Slovačka nije ni malo jednostavan protivnik. Nikoga ne treba potcenjivati, iako slovimo za favorite, pogotovo zbog novog sistema. Moramo izuzetno koncentrisano da uđemo u obe utakmice, posebno u ovu prvu - rekla je Liščević, a preneo je sajt Rukometnog saveza Srbije (RSS).

Ženska rukometna reprezentacija Srbije sutra gostuje reprezentaciji Slovačke u prvom meču baraža za Svetsko prvenstvo, koje se ove godine održava u Španiji.

- Imam puno nade u ovaj tim i očekujemo uvek velike rezultate. Ovo je važna utakmica, nadamo se najboljem jer svi bismo mi voleli da se nadjemo u Španiji - rekla je Liščević.

Desni bek Jelena Lavko istakla je da su Slovakinje "neugodan" protivnik, iako dugo nisu igrale na prvenstvima.

- Ali, ako mi damo svoj maksimum i igramo svoju igru, posebno ono što trener želi od nas i na način na koji je zamislio, ne bi trebalo da bude problema. Mislim da smo sve veoma motivisane da se plasiramo na Svetsko prvenstvo - istakla je Lavko.

Meč između Slovačke i Srbije igra se sutra od 18.00.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.