Štefanek oduševio klince: Srpski rvač održao čas simulacije borbi! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet

TAKO TO RADE VELIKI ŠAMPIONI

Štefanek oduševio klince: Srpski rvač održao čas simulacije borbi! (FOTO) (VIDEO)

Mnogobrojni posetioci iskoristili su ovu priliku da od Štefaneka pokupe savete i iskustvo, ali i da se fotografišu i dobiju autogram
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Olimpijski šampion u rvanju Davor Štefanek družio se danas na Sava Promenadi sa beogradskim osnovcima i držao im čas sa simulacijama borbi.

Mnogobrojni posetioci iskoristili su ovu priliku da od Štefaneka pokupe savete i iskustvo, ali i da se fotografišu i dobiju autogram.

foto: Fonet

- Veliko mi je zadovoljstvo da se družim sa osnovcima i stvaram nove šampione, a poenta je da pokažem kakav sport je rvanje. To nije grub sport i tuča, već plemenit i lep. Nadam se da će se u budućnosti na velikim takmičenjima naći neko od ove dece - rekao je Štefanek na Sava Promenadi.

foto: Fonet

Štefanek je istakao da je za uspehe neophodno da se naporno trenira, ali i da se poštuju pravila fer-pleja.

- Ako želiš da postaneš šampion moraš da veruješ u sebe. Uz to potrebni su pravi maniri i da se poštuju protivnici - poručio je Štefanek, koji je izazvao veliko oduševljenje kod dece.

foto: Fonet

Štefanek je prošlog meseca osvojio zlatnu medalju na Olimpijsim igrama u Riju u kategoriji do 66 kilograma grčko-rimskim stilom, pobedom u finalu nad Jermenom Migranom Arutunjanom.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.