Filipović bez dlake na jeziku otkrio sve što nismo znali: Bili smo prepušteni sami sebi! (FOTO)
Foto: Reuters

UTISCI POSLE ZLATA U RIJU

Filipović bez dlake na jeziku otkrio sve što nismo znali: Bili smo prepušteni sami sebi! (FOTO)

Imao je dovoljno hrabrosti da kaže sve što ga je mučilo tokom turnira u Brazilu
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jedan od najboljih vaterpolista Srbije, sveta, Evrope u poslednjoj deceniji, Filip Filipović, nije siguran da će nastaviti da igra u reprezentaciji!

On je u intervjuu za svoj sajt otkrio stvari koje su se dešavale za vreme turnira u Riju, gde su "Delfini" uzeli istorijsko prvo zlato.

foto: Reuters

- Emocije su splasle i polako postajem svestan uspeha i podviga koji smo napravili. Mislim da je sve to trebalo na malo bolji način da bude nagrađeno, ne u materijalnom smislu. Tri nedelje po dolasku u Beograd nismo imali komunikaciju sa ljudima iz Vaterpolo saveza. Samo sam se, neposredno po dolasku iz Rija, video sa generalnim sekretarom Nemanjom Marijanom. Mi igrači između sebe se viđamo i pričamo. Ne želim da kritikujem, mislim da će za to biti vremena. Stalno su pričali da je tu organizacija i da je neko iza nas. Ali, sada kada krenemo da sumiramo rezultate i igru u Brazilu, vidimo da organizacije nije bilo, već da smo bili prepušteni sami sebi i na kraju, Olimpijske igre je osvojila ekipa od 13 igrača, sa stručnim štabom - rekao je Filipović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.