POVLAČI SE JEDAN OD NAJBOLJIH IGRAČA U ISTORIJI: Kvoterbek Sejntsa je za 20 godina karijere postao legenda NFL-a!
Foto: EPA/Dan Anderson

više nego zaslužena penzija

POVLAČI SE JEDAN OD NAJBOLJIH IGRAČA U ISTORIJI: Kvoterbek Sejntsa je za 20 godina karijere postao legenda NFL-a!

Bris je na Instagramu postavio video u kom su mu njegovih četvoro dece na simpatičan način pomogli da podlei sa navijačima veliku vest

Objavljeno:

Legendarni kvoterbek Nju Orleans Sejntsa, Dru Bris, objavio je danas da je odlučio da se penzioniše posle 20 godina u NFL-u.

Bris je na Instagramu postavio video u kom su mu njegovih četvoro dece na simpatičan način pomogli da podlei sa navijačima veliku vest.

- Posle 20 godina kao NFL igrač i 15 kao "Svetac", došlo je vreme da se povučem iz fudbala. Svakog dana davao sam srce i dušu da budem vaš Kvoterbek. Vi ste me oblikovali, ojačali, inspirisali i dali mi uspomene za ceo život. Povlačim se iz fudbala, ali ne iz Nju Orleansa. Ovo nije zbogom, već novi početak. Sad tek moje pravo životno delanje počinje! - poručio je Bris na Instagramu.

Kvoterbek "Svetaca" (42) je ostavio više nego upečatljiv trag u NFL ligi.

Počeo je NFL karijeru u San Dijego Čardžersima čiji je član bio 2001-2005. a od 2006. godine je nastupao za Sejntse i postao prava ikona franšize.

Brojna su individsualna priznanja i rekordi Drua Brisa, ali najbitniji je svakako onaj timski kada je sa Nju Orleansom 2010. godine slavio u 44. Superbolu i osvojio trofej Vinsa Lombardija.

Tada je izabran i za MVP-ja Superbola.

Što se tiče rekorda, "hladnokrvni Bris" u penziju odlazi sa najviše osvojenih jardi pasovima u istoriji lige, najviše kompletiranih dodavanja, najvećim procentom kompletiranih pasova u sezoni (74,4 %), najvećim procentom kompletiranih pasova u jednoj utakmici (96,7 %), najviše uzastopnih utakmica sa tačdaun dodavanjima...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.