TUGA: Funkcioner Zvezde preminuo u 59. godini života!
Foto: Profimedia

TRAGEDIJA

TUGA: Funkcioner Zvezde preminuo u 59. godini života!

Boli, brate moj, mnogo - naveo je Kemal Hadžović u oproštaju od Gorana Bjelice

Objavljeno:

Goran Bjelica dugogodišnji sportski radnik i funkcioner Teniskog kluba Crvena zvezda iznenada je preminuo u 59. godini života.

Bio je najveći talenat u juniorima KK Crvena zvezda, omiljen u društvu i među sportistima, drug mnogih, Zufera Avdije, Igora Butulije, Božidara Maljkovića, Kemala Hadžovića, Dragana Gagija Nikolića, Duška Vujoševića, Dragana Šakote, Ilije Beloševića, Stevana Karadžića, Branka Kovačevića i drugih.

- Potreban je minut da nađemo posebnu osobu, sat vremena da ih cenimo i dan za ljubav, ali je potreban ceo život da ih zaboravimo... Danas je otišao Goran Bjelica, moj brat, moj idol, legenda našeg grada Beograda... Raspadam se, boli. Gošo, nema više ding-dong za mog Ogija, nema više sladoleda za moju Mariju i Unu... Nema... Gošo moj, i kad nikog od nas više ne bude, sijaće sunce nad našom Karaburmom. Boli, brate moj, mnogo - naveo je Kemal Hadžović u oproštaju od Gorana Bjelice.

Bio je funkcioner u Teniskom klubu Crvena zvezda, gde je proveo ceo svoj život, a poznavao ga je svaki ćošak Beograda. Imao je dušu, mnogo je voleo decu i bez njega više neće biti isto. Mnogi ljudi su zbog njega dolazili na terene TK Crvena zvezda na rekreaciju.

(Espreso.co.rs/Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.