HRVATI OSETILI MOĆ TANGA! Argentina održala rukometni čas komšijama i dovela ih do ambisa!
Foto: Profimedia

Rukomet se igra i u južnoj americi

HRVATI OSETILI MOĆ TANGA! Argentina održala rukometni čas komšijama i dovela ih do ambisa!

Hrvatska je blizu ispadanja, ali mala nada ipak postoji

Objavljeno: 19:54h

Hrvatska rukometna reprezentacija u ključnom dvoboju za četvrtfinale Svetskog prvenstva izgubila je od Argentine 23:19 i na ivici je ispadanja.

Hrvatska je krenula katastrofalno. Nije se znalo što je lošije – obrana ili napad. U obrani je sve curilo, golmani nisu mogli obraniti ništa, a u napadu su hrvatski igrači igrali poput amatera koji su se danas prvi put zajedno našli na terenu.

Lopte su se gubile, bacale Argentincima u ruke, nije bilo ideje šta i kako napraviti. Argentina je vodila 5:0, a Hrvatska je svoj prvi gol dala tek nakon 11 minuta.

Rukometna reprezentacija Argentine
foto: Profimedia

Crnogorske sudije koje su sudile ovaj meč bile na strani "kauboja" i stalno isključivale Argentince i dosuđivali Hrvatima sedmerce, koje je sjajni Ivan Čupić nepogrešivo pogađao.

Uprkos tome, Argentina je stalno imala prednost, a Hrvatska se na pogon već pomenutog igrača vratila u utakmicu tek na samom kraju poluvremena. Luka Šebetić je u 30. minuti zabio za izjednačenje.

Na samom otvaranju drugog poluvremena Hrvatska je preko Marka Mamića povela, ali odmah je upala u crnu rupu i Argentina je novom serijom otišla na + dva.

Rukometna reprezentacija Argentine
foto: Profimedia

U nastavku igra "kockastih" je bila ista kao i ona na početku utakmice, katastrofalna, tako da je poraz veoma zaslužen.

Hrvatska je blizu ispadanja, ali mala nada ipak postoji. U ponedeljak Katar mora dobiti Argentinu, a komšije Dansku. Samo tako Hrvati mogu među osam najboljih.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.