KARABATIĆ NASRED HRVATSKE TELEVIZIJE DIRNUO HRVATE TAMO GDE IH NAJVIŠE BOLI: A oni pokušavali da ga prisvoje!
Foto: Profimedia

Izjava koja boli

KARABATIĆ NASRED HRVATSKE TELEVIZIJE DIRNUO HRVATE TAMO GDE IH NAJVIŠE BOLI: A oni pokušavali da ga prisvoje!

Ja sam i Srbin i Hrvat. Imam korene u obe zemlje i na to sam jako ponosan

Objavljeno:

Jedan od najboljih rukometaša na svetu, francuski internacionalac, Nikola Karabatić je gostujući na nacionalnoj televiziji Hrvatske istakao da mu je najdraža pobeda bila baš protiv "Kauboja" na Svetskom prvenstvu 2009. u ovoj zemlji.

- Najdraža titula mi je ona na Svetskom prvenstvu 2009. u Hrvatskoj - istakao je kroz osmeh Karabatić, pa nastavio:

- Mama i tata su bili tada u publici, gledali su s tribina utakmicu. To je trenutak moje karijere koji nikada neću zaboraviti, pred 15.000 Hrvata koji su bili protiv nas i protiv mene... Ma, nikad to neću zaboraviti.

Nikola Karabatić
foto: AP

Podsetimo juče je počelo Svetsko prventsvo za rukometaše u Egiptu, a na njemu za "Trikolore" neće nastupati proslavljeni rukometaš čiji koreni potiču sa ovog podneblja.

Naime, Nikola je rođen u Nišu i potiče iz mešovitog braka. Majka mu je Srpkinja, a otac Hrvat. Nakon selidbe u Francusku Nikola i njegov rođeni brat Luka odlučili su da brane boje te zemlje.

- Ja sam i Srbin i Hrvat. Imam korene u obe zemlje i na to sam jako ponosan. Francuska je moja domovina, ali mi je drago što vučem korene iz bivše Jugoslavije - istakao je jednom prilikom Karabatić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.