TUGA DO NEBA! Korona odnela život bivšeg veslača Zvezde! OTAC DVOJE DECE, NEĆE DOČEKATI ROĐENJE TREĆEG!
Foto: Printscreen/Facebook/@Veslanje

TRAGEDIJA

TUGA DO NEBA! Korona odnela život bivšeg veslača Zvezde! OTAC DVOJE DECE, NEĆE DOČEKATI ROĐENJE TREĆEG!

Sportski duh i beskompromisnu posvećenost radu Nikola je uspešno preneo i na druge oblasti života

Objavljeno:

Bivši veslač Crvene zvezde Nikola Jovanović preminuo je drugog dana Božića od posledica koronavirusa, saopšteno je na Fejsbuk stranici posvećenoj ljubiteljima veslačkog sporta.

- U petak 08.01. od posledica koronavirusa preminuo je Nikola M. Jovanović, bivši veslač Crvene Zvezde i zaljubljenik i prijatelj veslačkog sporta.

Kao veslač, Nikola je osvajač brojnih medalja u mlađim kategorijama gde se pre svega isticao u disciplini skif. Sportski duh i beskompromisnu posvećenost radu Nikola je uspešno preneo i na druge oblasti života.

U petak 08.01. od posledica korona virusa preminuo je Nikola M. Jovanović, bivši veslač Crvene Zvezde i zaljubljenik i...

Posted by Serbian Rowing Lovers on Понедељак, 11. јануар 2021.

Završio je Pravni fakultet, Univerziteta u Beogradu, a kao direktor Konfida Konsaltinga u poslu je bio prepoznat kao vrstan stručnjak u oblasti poreskog savetovanja. Bio je predavač na Mokrogorskoj školi menadžmenta gde je nesebično delio svoja znanja sa drugima. Iznad svega, Nikola je bio posvećen otac supruzi Aleksandri, dvogodišnjem sinu Dejanu i jednogodišnjoj Nikolini. Na veliku žalost Nikola neće upoznati svoje treće, još uvek nerođeno dete.

Hvala ti na svemu Nikola!

Sahrana će se obaviti u utorak 12.01.2021 u 14.45 na Novom Bežanijskom groblju, piše u objavi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.