NEVIĐENA BRUKA U SLAGALICI ZBOG VELJKA RAŽNATOVIĆA: Nedopustiva greška se dogodila na RTS-u!
Foto: Espreso

Svi su u neverici

NEVIĐENA BRUKA U SLAGALICI ZBOG VELJKA RAŽNATOVIĆA: Nedopustiva greška se dogodila na RTS-u!

Onaj koji je pripremao ovu igru očigledno nije upućen kojim sportom se bavi sin Cece Ražnatović

Objavljeno: 21:26h

Ko radi, taj i greši, glasi narodna izreka, međutim, ponekad se naprave propusti koji ne bi smeli, da ne kažemo nedopustivi, pogotovo kada se to desi u jednom cenjenom i popularnom kvizu koji traje decenijama, kao što je reč o "Slagalici".

Autori najomiljenijeg kviza u Srbiji su u poslednjoj emisiji ubacili i Veljka Ražnatovića, i tu ne bi bilo ništa sporno da nisu potpuno pogrešili sport kojim se bavi.

U okviru igre "Spojnice" od takmičara se zahtevalo da povežu najpoznatije MMA borce sa zemljom iz koje dolaze, a među njima se našao i sin Cece Ražnatović.

Veljko Ražnatović
foto: Printscreen/RTS

Veljkovo ime se tako našlo uz velikane ovog sporta poput Mirka Filipovića Cro kopa, Alistera Overima, Fedora Emalijenka, Džordža Sent Pjera, međutim, autori ovog pitanja očigledno nisu upućeni da Veljko nikada nije imao veze sa mešovitim borilačkim veštinama, odnosno MMA, kako se skraćeno zove ovaj sport.

Ražnatović se na početku karijere bavio kik boksom, a već nekoliko godina se uspešno takmiči u profesionalnom boksu i važi za jednog od najvećih talenata u regionu u kruzer kategoriji.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.