JEZIVA TRAGEDIJA! KONJI NA TRCI IZGAZILI JAHAČA DO SMRTI: Nesrećnog džokeja raskomadali kopitima! (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: Printscreen/Twitter/@JohnAnt54736803

stravične scene

JEZIVA TRAGEDIJA! KONJI NA TRCI IZGAZILI JAHAČA DO SMRTI: Nesrećnog džokeja raskomadali kopitima! (UZNEMIRUJUĆE)

Nažalost, nema informacija šta se desilo sa drugim jahačem koji je takođe pao

Objavljeno: 15:11h

Stravična tragedija se dogodila na konjičkoj trci i jedan džokej je izgubio život.

Momak po imenu Džitedra Sing je poginuo, tačnije preminuo na putu ka bolnici nakon nesreće koja se dogodila na trci u Indiji.

Njegov konj se na tren sapleo i to je bilo dovoljo da izbaci nesrećnog 24-godišnjaka iz sedla. On je pao, a potom su ga konji bukvalno pregazili u punom naletu.

- Desetak sekundi od početka trke Džitendra je pao sa konja 'Gold lejbl'. Odvezen je brzo u bolnicu, ali su doktori tamo odmah po prijemu mogli samo da konstatuju smrt. Prva pretpostavka je da je to usled povreda unutrašnjih organa koje su nastale kada su ga konji izgazili - prenosi "San" saopštenje načelnika lokalne policije.

Na snimku koji se pojavio na internetu vidi se da su dva džokeja pala u ovom incidentu, ali se indijski mediji nisu oglašavali o stanju drugog.

Snimak nesreće je prilično uznemirujući i zato ga ne stavljamo, ali ko želi da ga pogleda može to učiniti OVDE. Odmah upozoravamo da može da dovede do pogoršanja zdrastvenog stanja onima koji ga gledaju, a maloletnicima se preporučuje da ne gledaju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.