UMRO DRAGAN VESOVIĆ: Veliki udarac za srpski sport
DragaN Vesović, Foto: OSS

TUGA

UMRO DRAGAN VESOVIĆ: Veliki udarac za srpski sport

U dogovoru sa porodicom, zbog pandemije virusa korona, neće se održati komemoracija

Objavljeno: 16:46h

Dragan Vesović Vesa, nekadašnji odbojkaš, zatim trener, direktor i tehnički sekretar, preminuo je u petak u Kragujevcu u 74. godini, posle kraće bolesti, saopštio je Odbojkaški savez Srbije.

U dogovoru sa porodicom, zbog pandemije virusa korona, neće se održati komemoracija.

Dragan Vesović Vesa biće sahranjen u ponedeljak, 4. januara u 12.00 časova na groblju Bozman u Kragujevcu.

Dragan Vesović je igrao za OK Radnički iz Kragujevca u periodu od 1964. do 1981. godine. Po završetku duge i uspešne karijere, obavljao je više funkcija u svom matičnom klubu, Bio je trener, direktor i najduže tehnički sekretar, sve do 2009.

Po osnivanju ŽOK Smeč 5, na molbu Dejana Brđovića, "prelazi" u novoosnovani klub i tamo uspešno obavlja poslove sekretara kluba sve do smrti.

Veliki sportski radnik, divan čovek koga su svi voleli, ostaće zauvek u srcima svih iskrenih odbojkaških zaljubljenika, jer je tom sportu posvetio i dao mnogo. Ostaje velika praznina zbog gubitka našeg Vese.

Saopštenje ŽOK SMEČ 5, Kragujevac:

"Poštovani sportski prijatelji, OK Smeč 5 vas sa žaljenjem obaveštava da je posle kraće bolesti preminuo dugogodišnji odbojkaški radnik Dragan Vesović Vesa, otac, suprug, deda, pre svega divan čovek.

Kragujevačka sportska, pre svega odbojkaška javnost je izgubila mnogo, ali sećanje na njegov život i delo će zauvek ostati u svim iskrenim sportskim srcima. Neka mu je laka zemlja i večno sećanje, a porodici najiskrenije saučešće."

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.