NEMA POŠTOVANJA - SAMO MRŽNJA, NASILJE I NOKAUTI! OVO JE ZA MENE LAKA LOVA! Hari poslao poruku pred veliku borbu!
Laka lova: Riko Ferhuven Badr Hari (desno), Foto: EPA/Koen Van Weel

zagrevanje

NEMA POŠTOVANJA - SAMO MRŽNJA, NASILJE I NOKAUTI! OVO JE ZA MENE LAKA LOVA! Hari poslao poruku pred veliku borbu!

Glory 76 je zakazan za 19. decembar

Objavljeno:

Legendarni kik-bokser Badr Hari vraća se u ring 19. decembra u dugo očekivanoj borbi protiv jednog od najboljih teškaša današnjice, Benžamena Adegbujija.

Duel Marokanca i Rumuna predstavljaće borbu večeri na Glory 76 događaju u Roterdamu koji je trebalo da se održi još u junu, ali je odložen zbog pandemije koronavirusa.

- Ne treba da govorim ljudima koji Badr će se pojaviti u ringu. Već 20 godina gledaju kako nokautiram ljude i gledat će opet istu stvar - poručio je Hari.

Kontroverzni borac se poslednji put takmičio u ringu prošlog decembra kada je zbog povrede noge morao da preda borbu Riku Ferhuvenu koji je registrovao pobedu tehničkim nokautom.

Hari se nada da će pobedom nad Adegbujijem izboriti pravo da se po treći put nađe oči u oči s Ferhuvenom.

- Adegbuji je trenutno moj neprijatelj. U ovoj igri nema poštovanja, postoje samo mržnja, nasilje i nokauti. Ne poštujem ga. Možda da kao čoveka, ali nakon borbe. Sad je moj neprijatelj. Ovo je za mene laka lova - najavio je Hari.

Badr u karijeri ima skor od 106 pobeda i 14 poraza od čega je 92 pobede upisao nokautom, dok je Adegbuji na skoru od 34 pobede i šest poraza. Devetnaest borbi je dobio nokautom.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.