Nišlijama u K1 nema ravnih!
Foto: Foto: Kik Boks Savez Srbije

KIK BOKS

Nišlijama u K1 nema ravnih!

Izveštaj sa kik boks takmičenja u Leskovcu

Objavljeno:

Završeno je Prvenstvo Srbije u disciplini K1 za kadete, juniore i seniore B klase, a na takmičenju je svoje veštine prikazalo 28 klubova i 118 takmičara. Pored državnog prvenstva održan je i Srbija Open kup, gde su učestvovali borci iz Srbije i Moldavije.

Najbolji na državnom prvenstvu bili su takmičari Kik boks kluba Niš sa osvojene četiri zlatne, šest srebrnih i bronzanom medaljom, a iza njih su bili Voždovac fajt tim (četiri zlatne, srebrna i dve bronze) i Topić tim (po tri zlata i srebra, uz jednu bronzu).

Najbolja kadetkinja je Jana Đerić, kategorija (-55 kg, Velež), a u B klasi seniora najviše je pokazao Edvard Zemanko (+91 kg, Budo kluba Senta).

Najbolju partiju na Srbija Open kupu pružio je takmičar Palminih tigrova - Dušan Radović.

Takmičenje je sprovedeno pod strogim nadzorom poštovanja higijensko sanitarnih mera.

Kik bokseri će se ponovo okupiti u Nišu gde će se na takmičenju “Balkan best Fighters” (od 4. do 6. decembra) takmičiti pioniri, kadeti, junior i seniori u disciplinama lou kik, K1, ful kontakt i point fajting.

Ukoliko epidemiološka situacija u zemlji dozvoli, kruna susreta kik boksera ove godine biće Zlatni kik bokser, međunarodni sportski događaj koji se organizuje na kraju takmičarske sezone gde se sumiraju uspesi i nagrađuju najbolji kik bokseri Srbije.

Bonus video:

(espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.