ZLATNA SRPSKA ODBOJKAŠICA JE PREKINULA KARIJERU SA SAMO 29 GODINA: Sad je objasnila zašto i šta joj se desilo!
Foto: ossrb.org

ne nedostaje joj odbojka

ZLATNA SRPSKA ODBOJKAŠICA JE PREKINULA KARIJERU SA SAMO 29 GODINA: Sad je objasnila zašto i šta joj se desilo!

Prošlo je tri meseca od kada je javno saopštila svoju odluku

Objavljeno:

Pre nešto više od tri meseca trofejna srpska odbojkašica Tijana Malešević je donela odluku da završi svoju odbojkašku karijeru iako joj je tek 29 godina.

Zlatna srpska reprezentativka koja je bila deo upravo trenutne generacije srpskih odbojkašica koje su dvostruke uzastopne prvakinje Evrope, šampionke sveta i vicešampionke Olimpijskih igara.

Sada, tri meseca nakon odluke, i kada je sezona već počela, Malešević je odlučila da malo podrobnije obrazloži svoju odluku.

foto: Promo/OSSRB

- Iskreno, mislim da još nisam potpuno svesna da je gotovo sa odbojkom. Ali uživam u svom slobodnom vremenu koje imam - priznala je Tijana u razgovoru za "Sport klub".

- Već nekoliko godina osećam da mi je potrebna promena, više vremena za privatni život... Ali prosto, posle sezone u Indoneziji sam osetila da mi je potrebna duuuga pauza.

Na pitanje u kom trenutku je shvatila da ne želi više da igra, odgovara:

- Ne postoji određeni trenutak kada sam 'prelomila' , prosto mi je to prirodno došlo da prestanem da igram, treniram… Ti momenti zasićenosti, odnosno prezasićenosti treninzima, utakmicama, generalno odbojkom, su pojava koja mi se dešavala kroz karijeru. Dođu i prođu... Ali kada sam prepoznala da je taj osećaj konstantan, a to se dešavalo godinu, dve unazad, onda sam shvatila da mi je potrebna promena - rekla je Tijana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Sportklub.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.