OVAJ ČOVEK JE NEUNIŠTIV: Slomio stopalo i dva prsta, ali nikome nije hteo da kaže, pa se oprostio...
Foto: Youtube / Printscreen

neverovatno

OVAJ ČOVEK JE NEUNIŠTIV: Slomio stopalo i dva prsta, ali nikome nije hteo da kaže, pa se oprostio...

Habib Nurmagomedov je bio član UFC rostera od 2012. godine, a u promociji je ostvario 13 pobeda u 13 mečeva

Objavljeno: 09:45h

Ruski MMA borac Habib Nurmagomedov odbranio je pojas UFC šampiona lake kategorije i objavio povlačenje, a prvi čovek organizacije Dejna Vajt otkrio je neke neverovatne podatke o njemu posle velikog spektakla u Abu Dabiju.

- Zaista mislim da će ostati u penziji. Svi smo imali sreće što smo ga videli večeras posle svega šta je prošao. Čuo sam i da je bio u bolnici pre tri nedelje jer je polomio stopalo. Dakle, imao je dva polomljena prsta na stopalu i polomljenu kost stopala. Nikome to nikada nije rekao dok je išao okolo. On je jedan od najžilavijih ljudskih bića na planeti i on je svetski ’paund for paund’ broj jedan. Ozbiljan sam, on je jedan od ljudi za koje može da se kaže da su najveći svih vremena - izjavio je Dejna Vajt.

- Moram da kažem da mi je mirisalo na iznenađenje posle merenja i suočavanja. Džastin je delovao fantastično. Ali, u ringu nije ličio na sebe, teško je disao. Što se tiče Habia, ako želi da se vrati, vratiće se, a ako ne želi, neće. To je prosto. Neka se malo emocionalno oporavi - rekao je prvi čovek UFC.

Habib Nurmagomedov je bio član UFC rostera od 2012. godine, a u promociji je ostvario 13 pobeda u 13 mečeva, a zanimljivo je da nikada nije izgubio niti jednu rundu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.