UMRO MU JE OTAC, ALI JA ĆU MU RAZLUPATI LICE: Habib dobio strašne pretnje, pa umesto Gejtdžija, isprozivao Konora!
Habibov otac i Habib, Foto: EPA/Maxim Shipenkov

HAOS U UFC SE SPREMA

UMRO MU JE OTAC, ALI JA ĆU MU RAZLUPATI LICE: Habib dobio strašne pretnje, pa umesto Gejtdžija, isprozivao Konora!

24. oktobra će se održati MMA spektakl koji svet dugo čeka - Habib protiv Gejtdžija

Objavljeno:

Borba za UFC pojas između aktuelnog šampiona Habiba Nurmagomedova i izazivača Džastina Gejtdžija zakazana je za 24. oktobar, a Amerikanac je u najavi meča uputio oštre pretnje Dagestancu

- Ulog je ogroman. Ovo može da mi promeni život. Izađem i pobedim? To menja život potpuno. Spreman sam i možete da se kladite da neću ispasti kučkica - rekao je Gejdži.

Amerikanac je spreman da ide na pobedu, ali je svestan da to neće uopšte biti lako.

- Izaći ću u oktagon i probaću da mu razlupam lice, obećavam vam! Trenutno je ovog čoveka jako teško pobediti. Pogotovo sad kad mu je umro otac, to je za ljude kao što smo mi dodatna motivacija. Biće 100 odsto motivisan, ali verujem da mogu da ga pobedim. Ako dobije osam čistih udaraca, zaista verujem da će razumeti da ne želi da pretrpi takvu štetu.

Gejtdži
Gejtdži foto: Profimedia

- Kad osvojim ovaj pojas, jasno je da ću imati metu na sebi i neću morati nikoga da prozivam. Iskreno, nije važno sa kim ću se boriti posle Habiba. To će zacementirati moju zaostavštinu i to je jedina stvar zbog koje sam ovde - poručio je Gejdži.

Međutim, umesto da njemu odgovori, Nurmagomedov je imao poruku za Konora Mekgregora povodom navoda da će se opet boriti sa njim.

Konor Mekgregor
Konor Mekgregor foto: Printscreen

Od dugo očekivanog meča, izgleda da neće biti ništa.

- Već sam pobedio Konora. Zašto da se borim s njim? Mora da se vrati i bude aktivan. Recite mu da sam zauzet i to je to - istakao je Habib pa dodao:

- Mislim da nikada neće zaslužiti šansu za naslov jer nije fokusiran, puno pije i udara stare ljude. Ne zaslužuje moju pažnju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.