Veljko vodi Sombor do titule šampiona!
Foto: Promo

predvodi tim

Veljko vodi Sombor do titule šampiona!

- Veliki izazov za mene je što ću boksovati za Sombor u Prvoj ligi
Srbije

Objavljeno: 18:30h

Veljko Ražnatović (23), najbolji srpski kruzeraš, odavno je zadužio dres Bokserskog kluba Sombor i predvodiće tim sa severa Srbije u pohodu na titulu šampiona. Ekipa na čelu sa trenerom Stojanom Kneževićem vredno radi ovih dana i sprema se za start takmičenja čim to situacija sa koronavirusom dozvoli.

Svestan da bi baš bokserski klub Somboru mogao da donese mnogo lepih vesti u narednom periodu, gradonačelnik Antonio Ratković ugostio je trenera Kneževića, Veljka Ražnatovića i njegove saborce iz tima: Vladimira Gubaša, Vasilija Janjatovića i veljka Ristića.

- Veliki izazov za mene je što ću boksovati za Sombor u Prvoj ligi Srbije. Zahvaljujući podršci grada i gradonačelnika Sombora, kao i sponzorskog pula na čelu sa OTB Inženjeringom, imamo odlične uslove da se spremimo za takmičenje sa najboljima. Tim je kvalitetan, bićemo spremni da pokažemo zube svima, pa ako se ukaže prilika za titulu - što da je ne iskoristimo - rekao je Ražnatović posle prijema kod gradonačelnika Ratkovića i većnice za sport Antonije Nađ-Kosanović.

1 / 2 Foto: Promo

Trener Knežević takođe se zahvaljuje gradu na podršci...

- Vrhunskih rezultata nema bez dobrih priprema, a da biste to uradili potrebne su vam finansije. Zbog toga hvala svima koji su uz BK Sombor, daćemo sve od sebe da se pobedama odužimo za ukazano poverenje - poručuje jedan od najperspektivnijih srpskih trenera.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.