POZNATI SPORTISTA PRONAĐEN MRTAV: Bio je u bekstvu od policije! Počinio je JEZIV ZLOČIN, a potera je ovako okončana
Foto: Printscreen/Twitter

posle tri dana bekstva

POZNATI SPORTISTA PRONAĐEN MRTAV: Bio je u bekstvu od policije! Počinio je JEZIV ZLOČIN, a potera je ovako okončana

Prema izveštajima on je počinio samoubistvo

Objavljeno: 09:52h

Čarli Heger (37), bivši bejzbol igrač, pronađen je mrtav u Grend Kenjonu.

Tokom prethodnog perioda on je bio u bekstvu pošto je policija tragala za njim zbog ubistva njegove devojke Danijele Brid (34).

Prema prvim informacijama, Heger je izvrši samoubistvo tako što se upucao, a njegovo beživotno telo je pronađeno oko 4 sata popodne na pruzi Saut Rim ov d Grend.

Heger je bio u bekstvu i policija je tragala za njim jer je bio prvi osumnjičeni za ubistvo svoje bivše devojke koje se dogodilo u petak.

Policija u Skotsdejlu, je rekla da je odgovorila na poziv kada je neko prijavio da je čuo pucnjeve i oko 18:50 se pojavila na licu mesta.

foto: Printscreen/Twitter

Njima je svedok, inače žrtvin cimer, rekao da je čuo pucnjeve kada se vrati kući, a da je koji sekund kasnije Heger izašao sa pištoljem u rukama iz kupatila.

- Heger je tada uperio pištolj u cimera. Ali je cimer uspeo da pobegne pozadi i uspeo da dozove komšiju koji je pozvao policiju - navodi se u saopštenju policije.

Policija je pronašla žrtvu u kupatiju, a specijalne jedinice su postavile barikade za Hegera koji je ipak uspeo da ih izbegne i pobegne. Njegovo napušteno vozilo je pronađeno blizu Flegstefa u severnoj Arizoni, nekih 118 kilometara od Skotsdejla.

Prema policijskim saznanjima ubijena devojka i Heger su raskinuli pre nekoliko meseci. a ona je čak tražila da mu se izrekne zabrana prilaska.

Inače, ubijena Danijela Brid je bila vlasnica jednog bara u Skotsdejlu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.