MIHAEL ŠUMAHER VIĐEN KAKO KOMUNICIRA SA LJUDIMA: Novi, frapantni detalji o stanju legende Formule 1!
Mihael Šumaher, Foto: EPA/Valdrin Xhemaj

NEVEROVATNO

MIHAEL ŠUMAHER VIĐEN KAKO KOMUNICIRA SA LJUDIMA: Novi, frapantni detalji o stanju legende Formule 1!

Prošlo je skoro sedam godina otkako je Šumaher doživeo nesreću na skijanju u Alpima

Objavljeno:

Malo je informacija o zdravlju Mihaela Šumahera. Legendarni vozač Formule 1 je teško povređen 29. decembra 2013. godine posle pada na skijanju u francuskim Alpima. Od tada je nedostupan za javnost, a brigu oko njega vodi supruga Korina.

Šumi je i dalje u teškom stanju od povrede koju je zadobio na skijanju, a sada smo saznali kako sedmostruki šampion funkcioniše. Više stručnjaka je govorilo da se Nemac nikada neće oporaviti i moći da živi bez pomoći medicinskih mašina, međutim poslednja informacija baca nešto drugačije svetlo.

Elizabeta Gregorači - italijanski model i bivša žena Flavija Brijatorea, nekadašnjeg vlasnika Benetona, za koji je i Šumaher nekada vozio u Formuli 1 - otkrila je u italijanskom Velikom bratu u kakvom je stanju Šumaher.

- On ne govori. On komunicira očima i samo tri osobe mogu da odu da ga vide - rekla je Elizabeta u rijaliti programu.

Prošlo je skoro sedam godina otkako je Šumaher doživeo nesreću na skijanju u Alpima, a prošle sedmice je neurolog Erih Riderer rekao da Šumaher može da sedi i napravi male korake, ali ne više od toga. On je rekao i da je Šumaher posle duge kome ostao u vegetativnom stanju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.