RUSKI POPAJ SNIMA FILMOVE ZA ODRASLE: Umalo da mu amputiraju ruku, odustao od MMA - u sve ga je uvela ONA! (FOTO)
Terešin i Keti, Foto: Printscreen

NIJE NORMALAN!

RUSKI POPAJ SNIMA FILMOVE ZA ODRASLE: Umalo da mu amputiraju ruku, odustao od MMA - u sve ga je uvela ONA! (FOTO)

Terešin je, naime, ruke napunio nekakvom nedopuštenom supstancom. Pisalo se da se radi o sintolu, ali ispostavilo se da se radi o jeftinom vazelinu. Otkrio je to plastični hirurg Dimitri Meljnikov

Objavljeno:

Kako daleko može ići želja za slavom najbolje pokazuje slučaj propalog ruskog MMA borca Kirila Terešina (24), koji je šokirao svetsku javnost veličinom svojih bicepsa.

Terešin je, naime, ruke napunio nekakvom nedopuštenom supstancom. Pisalo se da se radi o sintolu, ali ispostavilo se da se radi o jeftinom vazelinu. Otkrio je to plastični hirurg Dimitri Meljnikov.

Zbog svega je morao na operaciju jer mu je pretila amputacija ruke, a video operacije procureo je na bespuća interneta.

- Uklonio sam mu oštećeno tkivo iz jedne ruke. Vazelina je bilo ispod kože, tkiva i u samim mišićima. Sve to smo izvadili, a sad moramo paziti na vene, živce i ostalo kako bi udovi ostali funkcionalni. Kiril je nakon operacije imao snažnu temperaturu.

Lekari su ga upozoravali na štetnost takvih supstanci. Pretila mu je amputacija ruku, čak i smrt. Ali imao je sreće. Štetne materije nisu mu se proširile po celom telu.

- Moglo mu je sve "otići na bubrege". Mislim da Kiril uopće nije svestan posledica onoga što je uradio - rekao je Meljnikov koji je dva sata operisao nesrećnog Kirila.

U Rusiji se često pribegava jeftinoj plastičnoj hirurgiji.

- To nije baš redak slučaj. U celoj državi žene često ubrizgavaju te jeftine silikone. Izbegavaju skupe plastične operacije, a onda kasnije dolaze nama i vade ih. Često se jeftini silikoni stavljaju u grudi, stražnjicu i ostale delove tela i to je izuzetno opasno i traumatično. Na kraju ostanu veliki ožiljci, a sve može rezultirati smrću...

"Ruki Bazuki", kako sam sebe naziva, nedavno je iznenadio svet i odlučio da uđe u MMA. Glatko je izgubio od Vasilija Kamotskoga i Olega Mongola, koji je dvostruko stariji od njega. Izdržao je svega tri minuta. Morao je da preda meč zbog velikog umora...

Nije ni čudo da nije mogao previše izdržati jer su mu ruke bile pune sintola, ili u prevodu, injekcija za povećanje mišića. Zbog ogromnih napumpanih ruku prozvali su ga ruskim Popajem, ali sve mu je došlo na naplatu.

Ostavila ga je i verenica Olesja Malibu (30) koja ga je i nagovorila na sve te plastične operacije, ali našao je drugu. Spetljao se s porno zvezdom Kendi Keti i ušao u svet kućnih filmova, čime se i trenutno bavi.

Na Instagramu ga prate stotine hiljaad, bicepsi su i dalje barem vizualno postojani, novca ima napretek. Pitanje je samo - dokad?

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.