DUDA SANTANA SUSPENDOVANA ZBOG SIROMAŠTVA! Nije imala za bolje, a sada će dve godine umirati od gladi
Duda Santana, Foto: Printscreen

TUŽNA PRIČA

DUDA SANTANA SUSPENDOVANA ZBOG SIROMAŠTVA! Nije imala za bolje, a sada će dve godine umirati od gladi

Inače, ovde je reč o sestri vrlo popularnog dugogodišnjeg člana UFC-a, Aleksa "Kauboja" Oliveire

Objavljeno: 13:51h

Brazilka Duda Santana više nije članica UFC-a, nakon što ju je USADA suspendovala na dve godine

23-godišnja talentovana brazilska borkinja bantam kategorije, Duda Santana, članica UFC-a bila je samo jednu borbu. Nakon što je dobila pozitivan nalaz doping testa čiji je uzorak preuzet ove godine, USADA je Santani odredila suspenziju u trajanju od dve godine. Na istu se nakon toga nadovezao UFC, uručivši joj otkaz iz promocije.

Santana je pala na LGD-4033, receptor androgena. Njen menadžer Aleks Dejvis pokušao je da je opravda time kako je izuzetno siromašna te je kupovala suplemente od neproverenih prodavača. Pokušali su da naprave prigovor na odluku, no nisu imali temelja, budući da je Santana već bacila ambalaže suplemenata koje je koristila.

foto: Printscreen

Inače, ovde je reč o sestri vrlo popularnog dugogodišnjeg člana UFC-a, Aleksa "Kauboja" Oliveire. Od Kaubojzinje se pri dolasku u UFC puno očekivalo, no uspela je da odradi tek jedan nastup. Prošle godine poražena je prekidom u drugoj rundi od Bi Maleki, da bi nakon toga dve ugovorene borbe otkazivala iz privatnih razloga.

Već tada je govorila kako se mora nositi s izuzetno teškom finansijskom situacijom te kako se nada da će joj UFC izaći na neki način u susret te da će se boriti prvom prilikom.

Otkazom iz promocije verovatno su joj izašli u susret tako da će uskoro moći da nastupi negde drugde, u promociji koja ne uvažava USADA-ine kazne. Takvih je zapravo većina izvan SAD-a.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.