SKANDAL U NIŠU: Trener Radničkog šutnuo igrača usred utakmice!
Dragan Svetozarević, Foto: Printscreen

SRAMOTA!

SKANDAL U NIŠU: Trener Radničkog šutnuo igrača usred utakmice!

Trener Niša poznat je i po britkom jeziku, ostale su upamćene njegove izjave kad je Niš pre tri godine posle izgubljenog plej-auta od Partizana napustio elitu

Objavljeno:

Neverovatna scena dogodila se na meču drugog kola Superlige za odbojkaše u Kragujevcu! Tokom susreta između domaćeg Radničkog i Niša, trener gostiju je u jednom trenutku šutnuo iz sve snage dizača svog tima, nezadovoljan njegovim potezom!

Radi se o šefu struke Niša Draganu Svetozareviću, proslavljenom odbojkašu, koji je bio među najboljim igračima Vojvodine. Ostao je između ostalog upamćen po tome što je kao u tom trenutku najstariji igrač lige zabeležio rekordnih 46 poena, tada kao igrač Đerdapa u porazu od Novosađana.

Trener Niša poznat je i po britkom jeziku, ostale su upamćene njegove izjave kad je Niš pre tri godine posle izgubljenog plej-auta od Partizana napustio elitu, u koju se u međuvremenu vratio i postao jedan od trenutno najboljih srpskih klubova.

Svetozarević je na ovom susretu naravno zaradio crveni karton, glavni sudija meča bio je Dejan Rogić, a delegat meča Goran Jovanović. Očekuje se dodatna reakcija relevantnih organa Super lige, ovakav incident ne bi smeo da prođe nekažnjeno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.