NFL je počeo: Loš Brejdi u Tampi, novi život Nju Inglanda i na šta se kladiti
Nfl i klađenje, Foto: EPA/Erik S Lesser

na šta se kladiti?

NFL je počeo: Loš Brejdi u Tampi, novi život Nju Inglanda i na šta se kladiti

Počela je nova NFL sezona, a glavne teme su pobeda Nju Inglanda bez Brejdija i Brejdijev brodolom sa Tampa Bejom. Prvo kolo je gotovo, a pred drugo treba znati i to da je ponuda za klađenje na NFL nikada bolja. Za to se pobrinuo Balkan Bet.

Objavljeno:

Nju Ingland je u prvom kolu lako savladao Majami, a sada se sastaje sa Sijetlom koji je jedan od timova koji pretenduju na titulu. Sihoksi su protiv Atlante brojali do 38, pa se ovde može očekivati veliki broj poena. Ekipa Bila Beličika je poznata kao tim koji polako u toku sezone podiže formu, a sada su promenili stil igre. Sa Kemom Njutonom na kvoterbeku mnogo se više trči, pa možda treba probati sa klađenjem na više jardi trčanjem od strane Patriota.

Tampa bi sa druge strane morala da se oporavi. Posle početnog poraza Tom Brejdi želi pobedu nad divizijskim rivalom Karolinom. Sa Brejdijem u timu Tampa se oslanja na pas igru mnogo više nego na svoje raning bekove, a Balkan Bet u svoju ponudu za uživo klađenje na NFL uvodi klađenje na način napada. To znači da ćete moći da se kladite i na siguricu – da će sledeći napad Tampe ići pasom.

Stilersi su se prilično mučili bez Rotlisbergera prošle sezone, ali se sada vratio i to se odmah videlo. Tim iz Pitsburga je sjajno odigrao prvo kolo i dobio, a sada se sastaju sa Denver Bronkosima koji su izgubili prvi meč. Rotlisberger će predvoditi napad Stilersa i od njega se očekuje mnogo ove sezone. Ako bude na svom nivou, mogao bi tim iz Pitsburga čak i do titule.

Divizioni rival Stilersa koji će se ove godine sa njima boriti za prvo mesto na severu AFC-a su Baltimor Rejvensi. Oni sada igraju sa Hjustonom koji je u prvom kolu preživeo brodolom. Teksansi su doživeli četiri seka u prvom kolu, a Balkan Bet u svoju ponudu uvodi ove sezone čak i uživo klađenje na sek, pa se možeš i tu oprobati.

Verovatno najveće iznenađenje prošlog kola bila je pobeda Vašingtona nad Filadelfijom, a sada tim iz prestonice dočekuje Arizonu. Filadelfija sa druge strane čeka LA Remse predvođene Džeredom Gofom. Grin Bej sa Rodžersom, Adamsom i Krozbijem očekuje pobedu protiv Detroit Lajonsa, ali zna se da u NFL-u uvek ima iznenađenja.

U ovom kolu nas svakako očekuje sjajan program koji se završava duelom Rejdersa i Sejntsa u noći između ponedeljka i utorka.

Svi znamo da je gledanje NFL-a zanimljivije sa tiketom u ruci, a od ove sezone dostiže se novi nivo jer po prvi put možete da se kladite uživo na učinak igrača i na sledeći napad i to u Balkan Betu. Dobitak možete da osigurate prognozom koliko će jardi biti osvojeno, da li će doći do novog prvog napada, da li će se napad kompletirati, pa čak i da li će tim ići na pas ili na trčanje.

Jajasta lopta se zavrtela na terenima širom Amerike, a ova sezona će biti još bolja uz dobitni tiket!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.