PARTIZAN OSTAO BEZ EVROPE: Crno-beli neće učestvovati u Evrokupu ove sezone!
Foto: Beta/Branislav Božić

očekivano

PARTIZAN OSTAO BEZ EVROPE: Crno-beli neće učestvovati u Evrokupu ove sezone!

- Posle svega što se događalo proteklih meseci, odlaska velikog broja igrača, odlučili smo da odustanemo i dopis sa takvom odlukom smo poslali savezu – kaže direktor Partizana

Objavljeno:

Očekivana odluka najtrofejnijeg srpskog kluba. Partizan se neće ove godine takmičiti u Evrokupu, na koje je stekao pravo kao treći srpski klub po uspešnosti u sezoni koja je prekinuta.

- Nije bilo nikakvog razloga da se opredelimo za takmičenje. Posle svega što se događalo proteklih meseci, odlaska velikog broja igrača, odlučili smo da odustanemo i dopis sa takvom odlukom smo poslali savezu – kaže direktor Partizana Nikola Kuljača.

Partizan je zaista ostao bez velikog broja igrača od prošle godine, novih još nema. Izlazak na evropsku scenu bi doneo silne troškove a rezultata ne bi bilo.

- Tradicija jeste lepa, istorija bogata i obavezuje ali mislim da bi forsiranje igranja u Evropi bio preveliki zalogaj za klub. Kada smo došli, rekli smo da idemo korak po korak. Polako, doći će vreme kada će Evropa opet biti sa Partizanom.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.