US**O SAM SE KAD SAM VIDEO OVO: Nova UFC zver ostavila Dejnu Vajta bez reči - ovakav nokaut retko se viđa! (VIDEO)
Dejna Vajt zadivljen nokautom, Foto: Printscreen

FANTASTIČAN POTEZ!

US**O SAM SE KAD SAM VIDEO OVO: Nova UFC zver ostavila Dejnu Vajta bez reči - ovakav nokaut retko se viđa! (VIDEO)

Ovo je nešto za prave sladokusce u borilačkim sportovima

Objavljeno:

Dejna Vajt je nakom poslednje epizode "Kontender Sirijesa" u utorak dodelio četiri nova UFC ugovora, a posebnu je pažnju medija svojim nastupom privukao teškaš Tafon Nčukvi (4-0).

25-godišnji nokauter iz Kameruna postao je tako ovoe sedmice novo UFC-ovo pojačanje u teškoj kategoriji, a do prilike da se predstavi na najvećoj pozornici došao je zahvaljujući brutalnom 'high kick' nokautu kojim je uspavao svog protivnika Ala Matava (8-3).

Bila je to sredina druge runde kad je Nčukvi bacio levi 'high kick' i teško nokautirao protivnika koji je neko vreme ostao da leži bez svesti. Pored toga, uspeo je da svojim potezom impresionira predsednika UFC-a Dejnu Vajta koji mu je odmah uručio ugovor.

- Ne znam što više tražiti od nekoga tko želi biti profesionalni borac. Opak je, agresivan, ima nevjerojatnu snagu i kondiciju koja stoji iza svega toga. Stvar koja me straši je ta a je sad na 4-0. Nema puno iskustva, ali večeras se borio s likom koji ima 10 mečeva. Obično bih borce poput njega stavio u razvojni program, ali us*ao sam se kad sam vidio ovu njegovu posljednju borbu - komentirao je White.

Borac nadimka 'Cameroon express' prvi je profesionalni meč odradio u ožujku 2019., a nakon osvajanja ugovora najavio je da ovakve izvedbe od njega možemo očekivati i u budućnosti.

Spomenimo i da su ugovore s najpoznatijom MMA promocijom u istoj epizodi 'Contender Seriesa' još izborili Aliaskhab Khizriev, Drako Rodriguez te Phil Hawes.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Fightsite)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.