HRVATSKI NASILNIK ZLOSTAVLJAO DEČAKA S POSEBNIM POTREBAMA, PA PRETIO POZNATOM SPORTISTI: Ovo je otišlo predaleko!
Detalji iz stravičnog snimka, Foto: Printscreen/Instagram

STRAVIČAN SNIMAK POTRESAO JE BALKAN

HRVATSKI NASILNIK ZLOSTAVLJAO DEČAKA S POSEBNIM POTREBAMA, PA PRETIO POZNATOM SPORTISTI: Ovo je otišlo predaleko!

Snimak je zgrozio svaku iole zdravu osobu, a među njima i brojne hrvatske sportiste od kojih su najglasniji bili oni koji se bave borilačkim veštinama

Objavljeno: 20:41h

Region i dalje bruji o šokantnom snimku iz Hrvatske na kojem se vidi kako nekoliko nasilnika fizički maltretiraju jednog mladića.

Snimak je zgrozio svaku normalnu osobu, a među njima i brojne hrvatske sportiste od kojih su najglasniji bili oni koji se bave borilačkim veštinama.

Jedan od njih je i Antonio Plazibat, najbolji hrvatski kikbokser koji je snimak prokomentarisao žestokim rečima i nasilnicima poručio da bi voleo da ih nađi pre policije i obračuna se sa njima.

Zlostavljani dečak
Zlostavljani dečak foto: Printscreen/Facebook

Ubrzo je na njegovu adresu stigao odgovor za koji se pretpostavlja da mu je poslao jedan od nasilnika koji je uputio pretnje Antoniju i njegovoj porodici.

- Verovatno se radi o nekome ko samo koristi situaciju da dolije ulje na vatru. Nije ugodno primiti takve poruke. Ako se nastave, potrudit ću se doznati ko stoji iza njih - poručio je Plazibat u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Snimak pogledajte OVDE.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.