ŠOK! S KLUPE ZVEZDE NA KLUPU PARTIZANA: Milanović se zvanično vratio među crno-bele koji su na ivici propasti!
Foto: Starsport©

S njima je osvojio ligu šampiona

ŠOK! S KLUPE ZVEZDE NA KLUPU PARTIZANA: Milanović se zvanično vratio među crno-bele koji su na ivici propasti!

Aktuelna uprava, prema mišljenju nekih, koristi njegov povratak kako bi zadržala svoje pozicije u posrnulom velikanu

Objavljeno: 09:06h

Igor Milanović se vratio u svoj Partizan u kome je doživeo najlepše i igračke i trenerske trenutke.

Pre samo nekoliko dana je legenda srpskog vaterpola napustila klupu Crvene zvezde i odmah se pojavila informacija da bi mogao da ponovo postane trener posrnulog velikana srpskog vaterpola, što je sada i on sam potvrdio.

- Da, u Partizanu sam sad kao šef struke. Rano je da bilo šta pričam, sve će biti jasnije za dan, dva. U svakom slučaju, dogovorili smo se da ugovor bude na dve plus dve godine - rekao je Milanović za "Žurnal".

foto: Starsport©

Milanović se rastao sa Zvezdom jer klub nije mogao da isprati njegove finansijske zahteve, kako je obrazloženo, ali sada je rešio da preuzme klub koji takoreći je na ivici opstanka.

Partizan je sa Milanovićem na klupi osvojio titulu prvaka Evrope, sedmu u istoriji. Posle toga je trofejni vaterpolista i trener pokorio "stari kontinent" i sa Pro Rekom, a radio je još i u Galatasaraju, Valjevu i Zvezdi.

Neki smatraju da je njegov dolazak na klupu Partizana poslednji pokušaj aktuelnog rukovodstva da izbegne smenu, s obzirom da već mesecima traje saga i sukob između direktorke Tatjane Rakas i predsednika Mirka Bradajića sa bivšim prvim čovekom kluba Aleksandrom Šoštarom i nekim bivšim asovima na čelu sa Filipom Filipovićem.

foto: Starsport©

Skupština je bila zakazana prvobitno za 21. jun i na njoj je trebalo da dođe do promena, ali je zabrana okupljanja usled pogoršane epidemiološke situacije odložila skup. Ne zna se za kad.

Direktor Tatjana Rakas uverava da razloga da se ona smeni sa funkcije – nema.

- Napornim radom sam pomogla Partizanu da opstane. Sve sam pozvala da se pogledamo u oči, kako bismo u složenoj situaciji zajedno našli rešenje. Vidim da me napadaju, pričaju svašta, rade stvari koje nisu u interesu kluba. Nisam član Skupštine, direktor sam i tu sam potpuno zakonito. Ne mogu da me promene na osnovu priča. Da se pogledamo, pa da vidimo - dodala je Rakas za "Žurnal".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.